Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Φιάσκο με τις διαλέξεις Γεωργιάδη στο Χάρβαρντ! Το πανεπιστήμιο δεν τον κάλεσε ποτέ!

Σε απίστευτο φιάσκο έχει καταλήξει το επικοινωνιακό παιχνίδι του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη με τις περιβόητες... διαλέξεις του στο Χάρβαρντ.
Εδώ και λίγες ημέρες διαβάζουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει προσκληθεί στο Χάρβαρντ για να κάνει δύο διαλέξεις σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. 
Και μπορεί ο κ. Γεωργιάδης να θέλει να κλέψει λίγη από την αίγλη και το κύρος του φημισμένου παγκοσμίως πανεπιστημιακού ιδρύματος, αλλά το Χάρβαρντ δεν είναι στο... φεγγάρι, επομένως ήταν εύκολο να γίνει τελικά γνωστή η αλήθεια.


 Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, συντάκτες της οποίας έψαξαν στις εκδηλώσεις του Harvard Kennedy School of Government, της σχολής δηλαδή που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τον κάλεσε, τέτοια ομιλία δεν υπάρχει. Από το σχετικό έγγραφο στη Διαύγεια όπου καταχωρίστηκαν τα έξοδα, 2.420 ευρώ, μάθαμε ότι η πρόσκληση προέρχεται από το European Club αυτής της σχολής, το οποίο είναι ένα από τα δεκάδες φοιτητικά clubs της σχολής!Μάλιστα η επίσκεψη του υπουργού δεν διαφημίζεται ούτε καν στη σελίδα του συγκεκριμένου κλαμπ στο Facebook. Το κλαμπ έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, αφού πριν από λίγους μήνες μίλησε σε φοιτητές του και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, χωρίς όμως να το διατυμπανίσει με αυτόν τον τρόπο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.