Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ. Κρατικός λειτουργός και Πακιστανός, μοίραζαν πολιτικό άσυλο σε απατεώνες, την ίδια στιγμή που πρόσφυγες δολοφονούνται και πραγματικοί αγωνιστές εκδίδονται.

…όχι, μην περιμένετε να ακούσετε καμμία “ευαίσθητη κραυγή” γι’ αυτούς τους εγκληματίες. Είναι οι πυλώνες του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που ταΐζει με μαύρα δις ακόμα και την “ευαισθησία”.

 

Για πλαστογράφηση εγγράφων αλλοδαπών συνελήφθη την Παρασκευή 49χρονος αρχιφύλακας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση, άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

  Η δικογραφία περιλαμβάνει και τον 39χρονο πακιστανό συνεργό του, ο οποίος συνελήφθη επίσης. Ο αρχιφύλακας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του έχει διαταχθεί Ένορκη… Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν προχθές το βράδυ στο αυτοκίνητο του αρχιφύλακα, στο οποίο βρέθηκαν:



χρηματικό ποσό 1.270 ευρώ

επτά κενά δελτία αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας
53 κάρτες – χαρτάκια για ραντεβού, που φέρουν στρογγυλή σφραγίδα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής

μεταλλική σιδερογροθιά σφραγίδα με αποτύπωμα υπογραφής
δέκα κάρτες – χαρτάκια κενά
48 δελτία αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού
διάφορες βεβαιώσεις, αιτήσεις αλλοδαπών για πολιτικό άσυλο και χειρόγραφες σημειώσεις.


Σε έρευνα που έγινε στον 39χρονο Πακιστανό και στο σπίτι του, βρέθηκαν:
οκτώ δελτία αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού
δύο κινητά τηλέφωνα
χρηματικό ποσό 30 ευρώ.


Όπως διαπιστώθηκε, έξι από τα δελτία αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων ήταν πλαστά, ενώ για 13 είχε δηλωθεί απώλεια.


Επίσης, από την προανάκριση προέκυψε και περίπτωση απόπειρας εκβίασης, σε βάρος Πακιστανού, από τον οποίο ο συλληφθείς ομοεθνής του απαιτούσε 150 ευρώ, για να προβεί στην ανανέωση δελτίων αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού. Επιπλέον, αίτηση του συγκεκριμένου αλλοδαπού βρέθηκε, μεταξύ άλλων αιτήσεων αλλοδαπών για πολιτικό άσυλο, στην κατοχή του αρχιφύλακα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.