Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Τύφλα στο μεθύσι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ένωσης στην Συνοδο του ΝΑΤΟ (video)



Το γύρο του διαδικτύου και των διεθνών μέσων ενημέρωσης έκανε η εικόνα του προέδρου της ΚομισιόνΖαν Κλοντ Γιούνκερ, να παραπατάει και να ανεβαίνει υποβασταζόμενος στο βάθρο για την αναμνηστική φωτογραφία των ηγετών μετά το πέρας της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.


Στην συνοδο του ΝΑΤΟ εμφανίστηκε μεθυσμένος. Δύο τον βαστούσανε από μπροστά κι ένας από πίσω. Ο Ποροσένκο τον έσωσε 2 φορές μη πέσει καθως έχασε πολλές φορές την ισορροπία του προσπαθώντας να ανέβει στο βάθρο για την φωτογραφία των ηγετών και τον βοήθησαν οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας.


Αμέσως μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες, ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου είχε και πάλι ασταθές βάδισμα και τον βοήθησαν ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, ο Πορτογάλος Αντόνιο Κόστα και ο Ολλανδός Μαρκ Ρούτε.

Πηγές από τις Βρυξέλλες έλεγαν πως ο Γιούνκερ πάσχει από ισχιαλγία κάτι που επηρεάζει ορισμένες φορές τις κινήσεις του




Σχόλιο αναγώστη


Ανατολή@Anatoli1813

Γιούνκερ. Στη δεξίωση του ΝΑΤΟ εμφανίστηκε ξετυφλιασμένος. Δυό τον αναβαστούσανε από μπροστά κι ένας από πίσω. Ο Ποροσένκο τον έσωσε 2 φορές μη σαβουρδιαστεί. Ένας σαπιλόγερος μπεκρούλιακας που δίνει διαταγές & αποφασίζει για τις ζωές εκατ/ρίων ανθρώπων στην Ευρώπη.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.