Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ακσενέρ: «Μόλις εκλεγώ, θα μεταβώ σε ένα από τα 18 νησιά που είναι υπό ελληνική κατοχή»

Σε ένα νησί του Αιγαίου που βρίσκεται υπό «ελληνική κατοχή» κάνει λόγο πως θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσκεψη η Γκρίζα Λύκαινα, Μεράλ Ακσενέρ, πολιτική αντίπαλος του Ερντογάν.

Με αφορμή την πιθανή της νίκη στις τουρκικές εκλογές της 24ης Ιουνίου, η υποψήφιας του “Καλού Κόμματος” Μεράλ Ακσενέρ, δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωσή της στη Γιάλοβα πως θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση σε ένα από τα νησιά του Αιγαίου που «βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή». 
Με τη δήλωση αυτή η Ακσενέρ υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο ελληνικό νησί που θα επισκεφτεί, είναι στην πραγματικότητα τουρκικό, ενώ η Ελλάδα το έχει «υπό κατοχή» .
Επόμενος σταθμός του ταξιδιού της όπως ανέφερε, είναι η Κύπρος.
«Άφησες να πάρουν τα 18 νησιά. Είναι υπό κατοχή. Από εδώ στη Γιάλογα το λέω για πρώτη φορά, να με αξιώσει ο Αλλάχ και να το επιτρέψει ο λαός μου δείχνοντας την ευγένειά του να εκλεγώ και η πρώτη επίσημη επίσκεψή μου να είναι σε ένα από τα 18 νησιά» δήλωσε η Ακσενέρ και συμπλήρωσε «Μετά θα πάω στην Κύπρο».Ερντογάν.
Με τις τουρκικές εκλογές να πλησιάζουν όλο και περισσότερο, τόσο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσο και οι πολιτικοί του αντίπαλοι προβαίνουν μέρα με τη μέρα σε όλο και πιο προκλητικές δηλώσεις αναφορικά με την Ελλάδα.
Για την Κύπρο σχολίασε «Δεν είναι μόνο η μικρή μας πατρίδα, είναι ταυτόχρονα και η καρδιά μας»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.