Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ο Π.Καμμενος «Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν συμφωνία με όνομα Μακεδονία-Θα διαγραφεί οποιος βουλευτης ψηφισει»

Καμμένος : Εκλογές θα γίνουν το 2019. Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία



Για το Σκοπιανό, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αν υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις των Σκοπιανών και ειδικά δημοψήφισμα , τότε πριν έρθει για κύρωση η συμφωνία στη Βουλή, θα πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να αλλάξει την απόφαση του 92.


Αίσθηση προκάλεσε ότι κ. Καμμένος δήλωσε ότι μετα την ενημέρωση που είχε από τον κ. Κοτζιά εκτιμά ότι πολύ δύσκολα ο λαός των Σκοπιών θα εκπληρώσεί όλα τα προαπαιτούμενα και ειδικά θα ψηφίσει υπέρ στο δημοψήφισμα, και ο ίδιος δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία, καλώντας τα άλλα κόμματα και ειδικά τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη στάση της.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι είναι σε άμεση συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, ότι είναι σε στενή συνεργασία αλλά ότι η θέση του κόμματος δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση.
Έθεσε μάλιστα θέμα αυστηρής κομματικής πειθαρχίας λέγοντας ότι θα διαγραφεί και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές όποιος υπερψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.