Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Δήθεν διαπραγματεύσεις, δήθεν αντιπολίτευση, δήθεν κυβέρνηση-Η Ε.Ε στέλνει τον πρώτο πρωθυπουργό της αποικίας "Ελλάδα" με αφορμή το προσφυγικό.




Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός





Ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, Maarten Verwey, που από τον Αύγουστο διοικεί την Ελλάδα κρυφά με την ομόφωνη συμφωνία όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων της χώρας, έρχεται επίσημα για να εφαρμόσει την Συμφωνία Ε.Ε- Τουρκίας για το προσφυγικό.



 Η πρώτη επίσημη κυβέρνηση της αποικίας επιτέλους δεν έχει κανέναν λόγο να είναι κρυφή πίσω από την δήθεν δημοκρατία της χώρας. 

Ο φερετζές της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας επιτέλους πέφτει. "Οι εξουσίες του

 (Maarten Verwey) είναι άνευ προηγουμένου. Και αν λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομα του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πως θα ψηφίσουν στις εκλογές μικρή σημασία έχει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια", έγραφε ο Guardian

 για τον πραγματικό πρωθυπουργό της Ελλάδας.


Ο Μάαρτιν Φερβέι αναλαμβάνει συντονιστής της επιχειρησιακής εφαρμογής της συμφωνίας με την Τουρκία καθώς η Επιτροπή θα έχει κεντρικό οργανωτικό και συντονιστικό ρόλο στην αποτελεσματική εφαρμογή της συμφωνίας. 

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι ο Ολλανδός αξιωματούχος θα συντονίσει "την αποστολή 4.000 υπαλλήλων που θα απαιτηθούν από την Ελλάδα, τα κράτη-μέλη, την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου (EASO) και την FRONTEX". 


Για να θυμηθούμε τι έστησαν όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα της Ελλάδας ακριβώς μετά το δημοψήφισμα και πριν τις τελευταίες εκλογές:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.