Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Δαγκώνει το φίδι που εξέθρεψαν…

Όταν η ΕΕ τάιζε το φίδι του ISIS, 



θα έπρεπε να ξέρει πως αυτό που εξέτρεφε θα γυρνούσε κάποια στιγμή να την δαγκώσει.
 Ο θάνατος των απλών πολιτών στο Βέλγιο από το τρομοκρατικό χτύπημα, είναι αποτέλεσμα των ανταγωνισμών των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ( ΕΕ – ΗΠΑ) και των κυβερνήσεων που εξαπολύουν τους πολέμους ανά την υφήλιο.


 Αυτοί εξέθρεψαν το Ισλαμικό Κράτος, αυτοί το χρηματοδότησαν και το εξόπλισαν για να το χρησιμοποιήσουν στα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια στη Συρία και αλλού.
Η εμπειρία πάντως έχει δείξει πως τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις, αξιοποιούνται για την συνέχιση των πολέμων, αλλά και για την ενίσχυση της καταστολής στις χώρες της ΕΕ.
Από την άλλη, η τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο, με τους 34 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες, φαίνεται πως θα ενταχθεί σε ένα σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να ταυτιστούν με τους ισλαμοφασίστες του ISIS όλοι οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ευρώπη.
Συνεπώς δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τις επόμενες μέρες να ενισχύεται η ρατσιστική βία σε μετανάστες και πρόσφυγες τόσο από το κράτος, όσο και από το παρακράτος στην Ευρώπη και την χώρα μας. Βρισκόμαστε σε μια συγκυρία που μυρίζει μπαρούτι…
Απαιτείται άμεσα να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι στην Συρία και άλλου, αλλά και να απεμπλακεί η χώρα μας από αυτούς τους σχεδιασμούς που μόνο νέα δεινά θα φέρουν και στον λαό μας…


ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.