Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αγαπημένη μου TV




Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες 
στα κανάλια  , είναι πρωτοφανές
Δεν έχει ξαναγίνει , κανάλια να πηγαίνουν κόντρα
σε κυβερνητικές αποφάσεις  και να προτρέπουν το κόσμο, με ότι μέσο διαθέτουν ..να ψηφίσει αυτό που θέλουν τα αφεντικά τους 


Εξωτερικές και εσωτερικές παραγωγές  απο το πρωί μέχρι το βράδυ έχουν αναλάβει  εργολαβικά την εκλογική καθοδήγηση  κυρίως των ηλικιωμένων
Αυτών ..που αγνόησαν όταν η κυβέρνηση του Γιωργάκη και του Σαμαρά τους πετσόκοβε τη σύνταξη και τους ανάγκασε ζουν σε άθλιες συνθήκες κι ας είχαν δουλέψει μια ολόκληρη ζωή 

Πέρασαν στα ψιλά γράμματα ..ή και καθόλου .. την ανεργία τη πείνα την εξαθλίωση 
τις  10.000  αυτοκτονίες... 

Δεν θέλουν τη κυβέρνηση ..όχι για πολιτικούς λόγους ...αλλά για οικονομικούς 
Τα ΔΑΝΕΙΑ που  έχουν είναι τεράστια ..τα χρέη τους προς το δημόσιο το ίδιο
Αυτοί είναι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που θέλουν να μας καθοδηγήσουν


Ας δούμε αναλυτικά  πρωτα τα χρέη προς το δημόσιο


Συνολικά, οι οφειλές των καναλιών προς το δημόσιο για το τέλος χρήσης των τηλεοπτικών συχνοτήτων φθάνει στο ποσό των 24.150.633,93 ευρώ για τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Παππάς αναρτώντας τα στοιχεία στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η νομοθεσία για την είσπραξη των οφειλών θα τεθεί σε εφαρμογή άμεσα, όπως αναφέρει η απόφαση, με την οποία παρουσιάζεται αναλυτικά και το χρέος κάθε καναλιού από τα τέλη χρήσης συχνοτήτων -χρέη τα οποία έχουν ως εξής:


 ANTENNA TV6.498.082,54 €
 CHANNEL 914.554,72 €
 MAKEDONIA TV61.773,24 €
 CITY NEWS121.648,32 €
 ALPHA3.970.132,02 €
 SKAI2.120.672,51 €
 MEGA CHANNEL7.403.900,00 €
 STAR CHANNEL3.903.305,70 €
 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM,  56.564,88 €
 Τελικό Ποσό24.150.633,93 €
     


ΠΑΜΕ   ΠΑΡΑΚΑΤΩ 


Δάνεια ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, με ελάχιστες εγγυήσεις, χορήγησαν οι τράπεζες την τελευταία εξαετία της κρίσης, στους 4 εισηγμένους ομίλους ΜΜΕ, την ώρα που αυτοί κατέγραφαν ζημίες και απέλυσαν 2.000 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, οι όμιλοι ΔΟΛ, Πήγασος, Τηλέτυπος και Καθημερινή που χρωστούν πλέον πάνω από μισό δισ. στις τράπεζες, εισέπραξαν τα περισσότερα νέα δάνεια κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων χρόνων του μνημονίου κι ενώ προχωρούσαν σε μαζικές απολύσεις και παρουσίαζαν τεράστιες ζημιές και απώλειες εσόδων.

Η κυβέρνηση –σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα– προσανατολίζεται στην ίδρυση Εθνικής Αρχής Εποπτείας του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, με στόχο να ελέγχει τη λειτουργία των τραπεζών, με αιχμή την πιστωτική πολιτική, την κατανομή των πόρων και το management
.
Η εφημερίδα αναφέρει επίσης πως οι τέσσερις μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί Antenna, Αlpha, Star Channel και ΣΚΑΙ TV, που στην πλειονότητά τους συνεχίζουν να είναι ζημιογόνοι και να υφίστανται μεγάλες απώλειες εσόδων, είναι φορτωμένοι με χρέη που ξεπερνούν τα 534 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ  


 


Αυτή είναι η αιτία  που σκοτώνονται   να μας ενημερώσουν για τις συνέπειες 
αν η κάλπη ..δεν βγάλει αυτό που θέλουν

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ..
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ .ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ



       



 



 



  Eleni D



 



 



 



 



 



 



 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.