Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ευρώπη χτισμένη , πάνω στις ζωές ανθρώπων.

Εδω και περιπου 40 χρονια τα κομματα εξουσιας (ν.δ -πασοκ) σε φερνουν στο σημειο σαν χωρα να εχεις 30%ανεργια 10 .000 αυτοκτονιες,3.000.000 Ελληνες να ζουν στο οριο της φτωχειας (δηλαδη εισοδημα κατω απο 5.000 ευρω το χρονο)ή κατω απο αυτη(μηδενικο εισοδημα).


Σε βαζουν σε μνημονιο γιατι εχουν παρει τις ασφαλιστικες εισφορες των εργαζομενων και τις εχουν παιξει στο χρηματιστηριο.,εχουν παρει ολα τα Ευρωπαικα κονδυλια και τα εχουν μοιρασει σε γνωστους επιχειρηματικους κυκλους,εχουν διατηρησει την "πελατειακη "σχεση ψηφοφορου-κομματος για την "πολυτιμη" θεση στο δημοσιο,εχουν παρει τοσα δις απο μιζες σκανδαλων (Pumpers,Siemens,Βατοπεδια,εξοπλιστικα) και τα εχουν βγαλει σε εταιρειες του εξωτερικου...και σου κουνανε το δακτυλο οτι θα πεινασεις αν βγεις απο το λομπι της Ευρωπης.

Μιας Ευρωπης χτισμενη με το κερδος των πολυεθνικων, πανω απο τις ζωες των ανθρωπων. 

Σου κουνανε το δακτυλο αυτοι που σε πηγαν στις ουρες του Ο.Α..Ε.Δ.Αυτοι που σου μειωσαν την συνταξη.Αυτοι που σου εκοψαν το μισθο,που σε απειλησαν για το σπιτι σου.......... 

Και τωρα πες μου εσυ ρε Ελληνα αντεχεις ακομα, τους αντεχεις;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.