Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο “ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ” ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ….

Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ





 



Νέο χτύπημα στους Δήμους και τις Περιφέρειες, αυτή τη φορά από την “Ελληνογερμανική Συμμαχία” του εντεταλμένου της Γερμανικής Καγκελαρίας Φούχτελ, όπου μέσω  ερωτηματολογίου που εστάλει στις Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές ζητείται η πλήρης καταγραφή των περιουσιακών τους στοιχείων.



Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ- ΟΤΑ κάνει λόγο για “σύγχρονους κατακτητές της Ελλάδας”,αναφέροντας χαρακτηριστικά …….
……“ Θέλουν να γνωρίζουν λεπτομερώς ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία του κάθε Δήμου και Περιφέρειας, ποιες είναι οι υποδομές που διαθέτει και ποια η τοπική κοινωνική κατάσταση με στόχο να καταστρώσουν το σχέδιο υφαρπαγής της Δημόσιας περιουσίας.”

Ενδεικτική της στοχοθεσίας η ενότητα στο ερωτηματολόγιο για τα απορρίματα και τη διαχειρισήτους, όπου με πρόφαση την αδελφοποίηση Δήμων Ελλάδας και Γερμανίας, ζητείτε η πλήρης καταγραφή.

Σχετικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει:


Ο κ. Φούχτελ και αυτοί που κρύβονται πίσω του θέλουν να γνωρίζουν που ακριβώς θα «χτυπήσουν». Είναι άλλωστε γνωστή η… ευαισθησία του εντεταλμένου της Γερμανικής Καγκελαρίας για τα απορρίμματα. 
Θέλει ο ίδιος και οι Αιρετοί που του κάνουν «πλάτες» να εκχωρήσουν τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτες.”



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.