Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Βούλτεψη:"Οι επενδύσεις που έκαναν οι Έλληνες σε ακίνητα ήταν... χαμένα χρήματα"

Τι πίνεις ρε Σοφούλα τελικά;

Ξαναχτύπησε σήμερα το πρωί ο θηλυκός Αδωνις.... Λένε πως όποιος μιλάει πολύ λογικό είναι να λέει και μακακίες,μήπως λοιπόν κοπέλα μου να σταματήσεις για λίγο τις δηλώσεις καθότι εσύ δεν το καταλαβαίνεις,αλλά προκαλείς...




 Με αφορμή την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ που κατατέθηκε στη Βουλή, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη επισήμανε πως στην παρούσα φάση δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 fm, ωστόσο, προχώρησε ακόμα
περισσότερο το θέμα των ακινήτων λέγοντας πως η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κανένα ακίνητο, ενώ εκτίμησε ότι η αγορά σπιτιών και οι επενδύσεις που έκαναν οι Έλληνες σε ακίνητα ήταν... χαμένα χρήματα.


Κοίτα λοιπόν να δεις που το 80% σχεδόν των Ελλήνων έκαναν λάθος μια ολόκληρη ζωή κι ήρθε η δεξιά του Σαμαρά και του Βενιζέλου με πρωτοπαλίκαρα σαν τη Σοφούλα,τον Αδωνι,το Ντινόπουλο,το Βορίδη και λοιπούς "ΝΑΙ σε ΟΛΑ" να μας πουν ότι πετάγαμε τα λεφτά μας στα ντουβάρια!



Δεν είχαμε φανταστεί ότι θα 'ρχόσασταν εσείς να μας τα πάρετε,βλέπεις Σοφούλα μας είχαν μάθει να φοβόμαστε τους κομμουνιστές....





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.