Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Οι Ποντικάνθρωποι.

Πανικός στο κτήριο της Βουλής. «Γεμίσαμε ποντίκια»,


 άρχισαν να φωνάζουν κάποιοι υπάλληλοι της Βουλής (που δεν γνώριζαν) και αποκαλύφθηκε η κρυφή ύπαρξη συγγενών (των βουλευτών) στη Βουλή.


 
Όταν φεύγουν οι γνωστοί αρουραίοι  να πάνε στο σπιτάκι τους, βγαίνουν για τσάρκα οι εσώκλειστοι και κάνουν ότι και οι πρώτοι. Μαγαρίζουν τα έδρανα και όλους τους χώρους του κτηρίου υποδυόμενοι τους “αξιοσέβαστους” συγγενείς τους. Τουλάχιστον αυτοί περιορίζονται μόνο στο κτήριο.



Τα ποντίκια καταστρέφουν και μαγαρίζουν στο πέρασμα τους, το ίδιο κάνουν και πολλοί βουλευτές. Γεμίσαμε “ποντίκια” που δε διστάζουν με τις ενέργειές τους να “δαγκώνουν” τη ζωή μας, δε διστάζουν να μολύνουν το παρόν και το μέλλον μας, δε διστάζουν να ζουν εις βάρος μας.


 Έχουν καταφέρει να φαντάζουν στα μάτια των ανθρώπων σα γίγαντες και δε μπορεί κανένας τα βάλει μαζί τους. Αφήσαμε αυτούς τους ποντικάνθρωπους να ρημάξουν τα πάντα και τώρα ελπίζουμε να μας δαγκώνουν χωρίς να μας πονέσουν πολύ.

Οι “γάτες” από την άλλη, έχουν τραβήξει την άκρη τους γιατί καλόμαθαν στις ανέσεις που είχαν τόσο καιρό και… που να τρέχουν τώρα.



Όσο για τα ποντίκια στη Βουλή, το γεγονός είναι πραγματικό και έχει εγκριθεί ειδικό κονδύλι για την εκκαθάριση των ποντικιών που φθάνει τις 4.280€. Έχουν γεμίσει όλους τους χώρους του κτηρίου, τυχαίο;



Ερώτημα, ποιοί μαγαρίζουν περισσότερο τα έδρανα της Βουλής, οι τετράποδοι αρουραίοι ή οι δίποδες;
Ελπίζω όταν θα γίνει η μυοκτονία-απολύμανση του κτηρίου, να γίνει την ημέρα που θα έχει ολομέλεια η Βουλή




ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.