Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Οι αρραβώνες ενός ομορφάντρα!






Ο κ. Λοβέρδος είναι ένας από τους χαρακτηριστικούς πολιτικούς που δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τη βουλευτική τους καρέκλα. Το ότι μπορεί να γελοιοποιούνται και να χλευάζονται από τον κόσμο για αυτά που λένε και κάνουν, είναι κατά κάποιο τρόπο αδιάφορο για αυτούς. Ένας κανονικός άνθρωπος θα ένιωθε ντροπή κάποια στιγμή και θα προσπαθούσε να βάλει φρένο στην προσωπική του κατρακύλα. Εδώ όμως έχουν χαθεί οι ισορροπίες και βλέπουμε ότι ζουν σε κάποιον άλλο κόσμο, χαμένοι στο εσωτερικό τους κενό.




Πέρα από αυτό το είδος των πολιτικών, σαφώς και δεν μπορεί πια να μας κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους ακολουθούν. Ο τυχοδιώκτης τον τυχοδιώκτη κάνει παρέα και ας αφήσουμε τα περί αφέλειας, δεν ήξερα, δεν κατάλαβα κλπ.

Άφησε λοιπόν τον κυρ Φώτη και τα κορίτσια του και τρέχει για αλλού. Άμα νομίζεις ότι είσαι ομορφάντρας, ένας ζιγκολό της πολιτικής, δε σε κρατά εύκολα μια σχέση, έτσι είναι αυτά! Έπεσε και η σχετική στεναχώρια στην οικογένεια του κυρ Φώτη, τι να πεις… υπομονή.



Πήρε ο Ανδρέας μαζί του το αυτόνομο κόμμα του και από αρραβώνα σε αρραβώνα, και από «τρίτο πόλο» σε άλλο «τρίτο πόλο» το πάει συνέχεια, μπας και καταφέρει και αποκατασταθεί. Το «στρίβειν δια του αρραβώνος» είναι πάγια τακτική μέχρι να βρει το άλλο του μισό (καρεκλοπολιτικά).  Όταν χαλάς μια μακροχρόνια σχέση (βλέπε ΠΑΣΟΚ), μετά σε πιάνει η “τρέλα” του ξεσαλώματος. Ο Ανδρέας όμως έπαθε αυτή τη “τρέλα” γιατί νομίζει ότι είναι χαρισματικός και θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του τόπου. Υπάρχουν και χειρότερα θα μου πείτε. Σωστό κι’ αυτό.



Μας ανακοίνωσε  και το εξής: 
«Συμμετέχουμε στη εισήγηση της Κεντροαριστεράς ‘Ελιά’ ισότιμα διακριτά και αυτόνομα, δεν πάμε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στους ‘58’». 

Είπαμε, σε άλλο κόσμο ζουν, αυτόνομο…

Άντε και το παιδί θέλει την ‘Ελιά’, με το καλό λοιπόν, το ότι η ‘Ελιά’ μαζεύει διάφορους “Λοβέρδους” για να “ανοίξει σπίτι”, είναι τυχαίο;




Καλά παντρολογήματα Αντρέα και καλούς απογόνους. Αν το θυμηθείς όμως, θέλω να μου στείλεις κάνα κουκούτσι από την ‘Ελιά’ όταν συνευρεθείτε γιατί από το πολύ φτύσιμο που θα ρίξουμε (για να μη σας ματιάσουν…), θα τελειώσει το σάλιο μας και…







 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.