Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

χώνουν το κεφάλι στην άμμο και κάνουν πως δεν βλέπουν.

Όταν κατάσχονται πρώτες κατοικίες για πολύ μικρότερες οφειλές και η κυβέρνηση καταγγέλλει ως «απανταχού τζαμπατζήδες» τους φτωχοποιημένους πολίτες, και επικαλείται τη νομιμότητα ως προς τις υποχρεώσεις τους.


Η ΝΔ αρνείται πεισματικά να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το χαράτσι για το κτίριό της στη Συγγρού, για περισσότερο από έναν χρόνο.
Παράλληλα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χρωστούν εκατομμύρια στο ΙΚΑ.



Που είναι η διανοούμενη κυρα Διβάνη να ρίξει κανα τουίτ περί τζαμπατζήδες…
 
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται, λένε. Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος ο Καίσαρας είναι άτιμος και υποκριτής και αδιαφορεί να κρατήσει ακόμη και τα προσχήματα; 


Το ερώτημα καλείται να απαντήσει η ΝΔ, η οποία, την ίδια στιγμή που κατηγορεί τους απανταχού δήθεν τζαμπατζήδες, ζητώντας επιτακτικά να πληρώσουν τα «σπασμένα» και επικαλείται διαρκώς τη νομιμότητα, 
 αρνείται πεισματικά να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το χαράτσι για το κτίριό της στη Συγγρού, για περισσότερο από έναν χρόνο.


Παράλληλα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χρωστούν εκατομμύρια στο ΙΚΑ. Κάνουν ρυθμίσεις χρεών τις οποίες δεν τηρούν ποτέ και αργότερα κάνουν νέες ρυθμίσεις τις οποίες επίσης δεν τηρούν.



 Τα κόμματα, με μπροστάρισσα τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, αντιλαμβάνονται το κράτος ως παραμάγαζό τους. Κι όταν κανείς τους εγκαλεί και τους ζητάει απαντήσεις, χώνουν το κεφάλι στην άμμο και κάνουν πως δεν βλέπουν.
 Μαζί τους και οι πληττόμενοι από τα τερτίπια τους φορείς του δημοσίου.



 ΠΗΓΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.