Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ !


Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Κύριοι Βουλευτές,
              
Είπε η Μέρκελ στον Έλληνα Μένεμ κ. Σαμαρά «Μπράβο αλλά μην χαλαρώνετε».


Ας δούμε πρώτα που οφείλεται το μπράβο και μετά το τι σημαίνει «μην χαλαρώνετε».
Είπε η Μέρκελ στον κ. Σαμαρά:



· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί εξ’ αιτίας σου 4.000Έλληνες αυτοκτόνησαν.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί υποδουλώσατε την Ελλάδα και άγεστε και φέρεστε από τους τρεις νεαρούς της τρόικα.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί με την εσωτερική υποτίμηση χρεοκοπήσατε το κράτος και τους Έλληνεςώστε να δημευθεί ο δημόσιος και ιδιωτικός πλούτος των Ελλήνων.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί δημιουργήσατε τουλάχιστον 4.000.000 Έλληνες πραγματικούς και όχιστατιστικά ανέργους.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά για τη γενοκτονία των Ελλήνων που πειθήνια εκτελείτε και για την ανθρωπιστική κρίση που πειθήνια επίσηςδημιουργήσατε.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί χωρίς λόγο και ανάλγητα απολύσατε και απολύετε τους δημόσιους υπαλλήλους για να μην μείνει τίποτε-τίποτε στο κράτος ως έλεγε πριν από σας ο «κατώτερος» σας Μένεμ της Αργεντινής που τον ξεπεράσατε. «Μπράβο» σας!!!!

· Και Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί ο Κυριάκος σας είπε ότι αφού έχουμε τόσους άνεργους στον ιδιωτικό τομέα θα σκεφτούμε και μερικές άλλες δεκάδες χιλιάδες απολύσεις και άνεργους του δημοσίου;;


· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί κάνατε αυτό που τρομοκρατώντας τους Έλληνες λέγατε ότι θα γίνει αν δεν ακολουθούσαν την «πατριωτική» σας πολιτική
 («με κλειστά μαγαζιά» !!!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=F8yx7dgdHCg&feature=endscreen)

· Μπράβο κυριε Σαμαρά γιατί κάνατε την Ελλάδα μία υπόδουλη αποικία με εσάς εικονικό πρωθυπουργό και τον Στουρνάρα τους να κυβερνά, διατάσσοντας σαςνα διατάξετε τους Βουλευτές σας να ψηφίσουν ό,τι λέει η τρόικα.

· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί κατακλέψατε τις συντάξεις μειώνοντας τις καθαρές ετήσιες αποδοχέςκατά 66% και επιπλέον φορολογώντας άγρια ό,τι μένει.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά για τα χαράτσια σας που άφησαν χωρίς ρεύμα προς το παρόν 325.000 σπίτια Ελλήνων

 (Συγκλονιστικές μαρτυρίες, 





· Μπράβο κύριε Σαμαρά και για τις εκποιήσεις πρώτων κατοικιών που αρχίζουν.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί δημιουργήσατε μία ζούγκλα ως προς τις εργασιακές σχέσεις.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί πρώτος (όχι όμως μάλλον από μόνος σας) «προτείνατε» την εκποίηση Εθνικού πλούτου δήθεν 50 δις ευρώ ενώ ουσιαστικά ξεπουλάτεΕθνικό Πλούτο 600 δις ευρώ αντί 50 δις ευρώ. Να μην εξηγήσω πάλιν το πώς.


· Μπράβο κύριε Σαμαρά για όσα ξεπουλήματα κάνατε  ως τώρα, ΟΤΕ (δεν αντιδράσατε τότε παρ’ όλον ότι ήσασταν τότε «αντιμνημονιακός») ΟΠΑΠ κτλ
· Μπράβο κύριε πατριώτη Σαμαρά γιατί δεν έχετε κανένα ενδοιασμό να πουλήσετε τα πάντα(αεροδρόμια, λιμάνια, μαρίνες κτλ) στους τούρκους.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί εξαθλιώσατε οικονομικάτους Αρχιστράτηγους της Ελλάδας και τους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού στους οποίουςστηρίζεται η ύπαρξη του Ελληνικού κράτους που διαλύετε.

· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί σταδιακά διαλύετε τιςΈνοπλες δυνάμεις μειώνοντας πλήρως επικίνδυνα τα απαιτούμενα για το αξιόμαχο τους ποσά.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί κλείνετε τις Αμυντικές Βιομηχανίες της Ελλάδας αφήνοντας τη Ελλάδαέρμαιο κάθε εχθρού της στο μέλλον.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί διαλύετε την Ανωτάτη Παιδεία με τον κατ’ εικόνα και ομοίωμα σας πειθήνιο σε κάθε τρόικα υπουργό σας (όχι υπουργό σας, της τρόικας είναι) κ. Αρβανιτόπουλο.


· Μπράβο κύριε Σαμαρά για την κάλυψη του κ. Βενιζέλου και την ανάθεση σε αυτόν (μάλλον άλλος του το ανέθεσε) του ΥΠΕΞ.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί ήσασταν πριν δήθεν αντιμνημονιακός, μετά Παπαδήμιος Πόντιος Πιλάτος  και μετά δηλωσίας προς Μέρκελ δηλαδή προς Ντράγκι.


· Μπράβο κύριε Σαμαρά για τη «μαγκιά» σας και το πολιτικό σας ήθος.

· Μπράβο κύριε Σαμαρά για την «επαναδιαπραγμάτευση» σας.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά για το μαύρο της ΕΡΤ και γιατί καταργήσατε το σύνταγμα και πλην των άλλων  μεταφράζετε τις εντολές που σας δίνουν σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου καταργώντας πλήρως την ανύπαρκτη μας δημοκρατία.


· Μπράβο κύριε Σαμαρά για την «ανάπτυξη» σας και το Wi FI σας.
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί κατάφερες ως «πατριώτης» να γίνεις πρόεδρος της ΝΔ
· Μπράβο κύριε Σαμαρά γιατί κατάργησες τηνιδεολογία του κοινωνικού φιλευθερισμού τουκόμματος της ΝΔ
Τα μπράβο σας δεν έχουν τελειωμό κύριε Σαμαρά.


Δεν έχει ποτέ υπάρξει στην Ελλάδα άλλος πρωθυπουργός με τόσα «μπράβο». Δηλαδή ντροπή σας κύριε Σαμαρά.


· Το σπουδαίοτερο όμως «μπράβο» το αξίζετε, γιατί υπηρετώντας ένα ξενο φασισμό που υποδούλωσε τους Έλληνες και τους δημεύει τον εθνικό και ιδιωτικό τους πλούτο εξοντώνοντας τους,
· προσποιείσθε (όχι μόνον εσείς)ότι ο φασισμός σας αυτός είναι δημοκρατία !!!!


· Και κατηγορείτε υποκριτικά άλλους φασισμούς εσείς ο υπηρέτης της γερμανικής μας «δημοκρατίας» που καταδυναστεύει την Ελλάδα χειρότερα από το Χιτλερικό Εθνικοσοσιαλιστικό φασισμό.
Και για να μην μπλέξουν τα «τιμητικά σας μπράβο» κύριε Σαμαρά με τη μη «χαλάρωση» που σας διατάζει η Μέρκελ σας θα επανέλθουμε στο τι σημαίνει το «μην χαλαρώνετε»που σας διέταξε.



Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.