Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος




 Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου θα παραμείνει έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθεί.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γγ της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τις κατηγορίες, επεσήμανε η δίωξη είναι πολιτική και ότι η Χρυσή Αυγή δεν προβαίνει σε βίαιες ενέργειες και πως λυπάται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος θα οδηγηθεί στις φυλακές.



Η απόφαση για την προφυλάκιση του κ. Μιχαλολιάκου πάρθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του πυρηνάρχη της Τ.Ο. της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη. Και αυτό γιατί όπως μετέδωσε το Mega σύμφωνα με έναν εκ των συνηγόρων του κ. Μιχαλολιάκου οι ανακριτές είχαν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί, στις οποίες εμπλέκονται και τηλεφωνικές συνδέσεις που ανήκουν στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.


Ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι έχει εκχωρήσει τηλέφωνα στο κόμμα, άρα οι όποιες τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, δεν έχουν απαντηθεί από τον ίδιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με την υπεράσπισή του, δεν αποδεικνύεται ότι ο κατηγορούμενος πυρηνάρχης συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

>



  



 Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής φέρεται να ζήτησε από την ανάκριση να προχωρήσει σε άρση του «ουσιαστικού απόρρητου» ώστε να παραδοθούν εφόσον υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες.


 Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας «κατά το χρονικό διάστημα από την 10:13 π.μ., της 18/9/ 12013 (το πρωί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα) έως και την 12 :37 μ.μ. σταθερή τηλεφωνική σύνδεση που ανήκει στον κ. Μιχαλολιάκο, λαμβάνει πλήθος εισερχόμενων κλήσεων από τηλέφωνο που ανήκει στον πυρηνάρχη.



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.