Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Κασιδιάρης: Ξένα κέντρα υπαγόρευσαν την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Μετά τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, σήμερα εμφανίστηκε ηπιότερος στην Ευελπίδων





«Άδικη και αντισυνταγματική», χαρακτήρισε την προφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ο Ηλίας Κασιδιάρης. 





Μιλώντας με «ήπιο» ύφος -σχεδόν 24 ώρες μετά τους χθεσινούς τραμπουκισμούς εναντίον δημοσιογράφων- ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε: «Οι αριθμοί τηλεφώνου που αποδόθηκαν στον Ν. Μιχαλολιάκο ανήκουν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Σαν να λέμε δηλαδή, ότι όποιος τηλεφωνεί στη Συγγρού μιλά με τον Σαμάρα. Σαν να λέμε ότι όταν τηλεφωνεί κάποιος στη Χαριλάου Τρικούπη μιλά με τον κ. Βενιζέλο».



Ευρισκόμενος έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι η προφυλάκιση του αρχηγού της ΧΑ «έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας».



«Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη σκευωρία στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΧΑ και έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας: «Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό της αγώνα. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, Χρυσή Αυγή για πάντα».  

Κασιδιάρης  έξω από τα δικαστήρια





Δηλώσεις Κασιδιάρη έξω από τα δικαστήρια... 







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.