Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πυροβολισμοί σε αντιφασιστική συγκέντρωση στη Δάφνη από ειδικό φρουρό εκτός υπηρεσίας



- Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως αυτός που πυροβόλησε ήταν ειδικός φρουρός που περνούσε από το σημείο
- Σύμφωνα με πληροφορίες διαδηλωτές επιτέθηκαν στον ειδικό φρουρό και αυτός πυροβόλησε δύο φορές




- Μετά τον πυροβολισμό ο ειδικός φρουρός βρήκε καταφύγιο σε καφετέρια της περιοχής


Μεγάλη αναταραχή επικρατεί αυτή τη στιγμή γύρω από την περιοχή του Μετρό στη Δάφνη, καθώς κατά τη διάρκεια μιας αντιφασιστικής συγκέντρωσης, ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συγκεντρωμένοι εντόπισαν ένα άτομο το οποίο είναι ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος περνούσε από το σημείο με τη μηχανή του.


Πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στον ειδικό φρουρό και αυτός προκειμένου να γλιτώσει έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές.


Αμέσως επικράτησε πανικός και τότε ο αστυνομικός φέρεται να κατάφερε και κρύφτηκε σε παρακείμενη καφετέρια.


ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
 Στο σημείο επικράτησε ένταση εκείνη τη στιγμή, με διαδηλωτές να πετούν καρέκλες προς το μέρος του καταστήματος, όπου βρισκόταν ο ειδικός φρουρός, αλλά και προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να γίνει περιορισμένη χρήση κρότου λάμψης. 
 
Η αντιφασιστική συγκέντρωση διαλύθηκε και άρχισε ένα κυνηγητό μεταξύ διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ στα γύρω στενά της περιοχής. 
 
Την ίδια ώρα, είναι σε εξέλιξη και αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Φιλολάου στο Παγκράτι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.