Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ! ΣΚΑΦΑΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΩΤΗ ΕΞΕΔΡΑ!



Απίστευτο επεισόδιο...

Με χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, Γεράσιμος Βαγιωνίτης, μετά από πρωτοφανές επεισόδιο με πέντε σκαφάτους -οι οποίοι και αναζητούνται- κατά την ανέλκυση πλωτής εξέδρας για την πρόσδεση σκαφών στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας. Τραυματισμένος είναι και ένας λιμενικός.

Η ανέλκυση της εξέδρας, την οποία κατά πληροφορίες διεκδικεί ένας ιδιώτης, γινόταν με πρωτοβουλία του δήμου, παρουσία δύο λιμενικών.
Το επεισόδιο άρχισε όταν στο σημείο έφθασε φουσκωτό σκάφος με πέντε επιβαίνοντες, οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους παρευρισκόμενους. Δύο εκ των επιβαινόντων στο σκάφος επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο του νησιού και τον χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ένας λιμενικός.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τοπικά μέσα του νησιού οι άγνωστοι επιχείρησαν να πνίξουν τον αντιδήμαρχο αφού τον είχαν πετάξει στη θάλασσα και τον χτυπούσαν!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νομαρχιακό νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Ο αντιδήμαρχος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε, ενώ ο λιμενικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Τα πέντε άτομα μετά το επεισόδιο διέφυγαν και οι δύο από αυτούς αναζητούνται κατά την αυτόφωρη διαδικασία. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς

 http://makeleio.gr/index.php?option

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.