Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ


ΒΙΝΤΕΟ
«Πρώτα θα σβήσει η φωτιά και μετά θα πάω στο μαιευτήριο» αυτό απάντησε στους ανωτέρους του ο πυροσβέστης Κώστας Παβίτσος, που τις μέρες της καταστρορφής έγινε πατέρας δίδυμων κοριτσιών, με τον ίδιο να προλαβαίνει τελικά, οριακά, στο μαιευτήριο του «Σκυλίτσειου» τη γέννηση των παιδιών του.
Όπως λέει την στιγμή που η γυναίκα του, του τηλεφώνησε ότι πλησιάζει η ώρα για τη γέννα ο ίδιος κατευθύνονταν με το πυροσβεστικό στα Παρπαντα στα Καρδάμυλα, όπου υπήρχε σήμα για νέα εστία πυρκαγιάς. Μόλις έφτασαν με τους άνδρες της πυροσβεστικής στο σημείο, πήρε από τους αξιωματικούς του το πράσινο φώς για να κατέβει στο μαιευτήριο, προκειμένου να είναι κοντά στη γυναίκα του την στιγμή εκείνη.

Όλες τις μέρες που ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών, ο ίδιος βρίσκονταν στα μέτωπα της φωτιάς, προσπαθώντας με τους συνάδελφους του να θέσουν υπό έλεγχο τον πύρινο εφιάλτη. «Είμαστε πυροσβέστες πάνω απ' όλα είναι το καθήκον» λέει ο Κώστας, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοι του αισθάνονται ικανοποίηση από το γεγονός ότι δεν είχαμε απώλειες ή ζημιές σε σπίτια από τη μεγάλη φωτιά.

  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.