Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ" ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ". ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ

ΝΤΑΒΑΔΕΣ-ΚΑΝΑΛΙΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
 
"Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα αναδειχθεί νικήτρια στο «νέο μαραθώνιο» που βιώνει εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια ομιλίας που εκφώνησε στο Μουσείο της Ακρόπολης στο πλαίσιο των τα εγκαινίων της έκθεσης του ασημένιου κυπέλλου του Σπύρου Λούη.

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε νέο μαραθώνιο. Θα τον κερδίσουμε και θα πούμε νενικήκαμεν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας πως για ο αγώνας απαιτεί απαιτεί «αντοχή και θέληση» και κερδίζεται «με την καρδιά και με το μυαλό», στον απόηχο των επισκέψεών του σε Βερολίνο και Παρίσι, όπου συνάντησε την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, και τον γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Αμφότεροι οι ηγέτες του γαλλογερμανικού άξονα εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνει η χώρα μας στην ευρωζώνη, υπογραμμίζοντας ωστόσο την ανάγκη τήρησης των δεσμεύσεών της Αθήνας και ουσιαστικά προοιωνίζοντας το «πάγωμα» τυχόν αποφάσεων μέχρι την ολοκλήρωση της έκθεσης της τρόικα στις αρχές Οκτωβρίου.

Την Τετάρτη, 29 Αυγούστου, ο κ. Σαμαράς θα έχει σύσκεψη με τους συμπολιτευόμενους αρχηγούς, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, κατά την οποία θα τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα των επαφών του σε Γαλλία και Γερμανία.
Επιπλέον, οι τρεις αρχηγοί θα συζητήσουν τα μέτρα ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται να «κλειδώσουν» με την επερχόμενη επίσκεψη του υψηλόβαθμου κλιμακίου της τρόικα.
Αύριο, 28 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια".


 http://makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.