Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Καυγάς εκτός ορίων στη Βουλή- Σύγκρουση με βαριές εκφράσεις Τσίπρα- Μητσοτάκη



Οι υψηλοί τόνοι και οι προσωπικοί  απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ακούστηκαν που ακούστηκαν  από τους κκ Τσίπρα και Μητσοτάκη δημιουργούν ένα νέο τοπίο στο πολιτικό σκηνικό με φόντο τις εκλογές.

Η αρχή έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος  εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι ζήτησε από την κ. Μέρκλε να επιμείνει στην περικοπή των συντάξεων

«Ντροπή σας, ζητήσατε από το Βερολίνο την περικοπή των συντάξεων. Ντροπή, ντροπή, ντροπή» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιστεύει στο δόγμα «όσο χειρότερα για τον λαό τόσο καλύτερα για αυτόν» διότι μοναδικό μέλημα του είναι η επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία.
Είναι ντροπή σας! Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Θα έπρεπε να ντρέπεστε απέναντι στο λαό να βγαίνετε στο εξωτερικό και αντί να υπερασπίζεστε τους Έλληνες να υπερασπίζεστε τα στενά σας συμφέροντα»'

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά της ΝΔ λέγοντας ότι η συντηρητική παράταξη έχει γίνει έρμαιο των ακροδεξιών στελεχών της. « Η ακροδεξιά, κ. Μητσοτάκη, είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων». 
Σε σκληρή γλώσσα ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «ντροπή και κατάντια για την χώρα». Διέψευσε ότι συνάντησε την κ. Μέρκελ για να συζητήσουν για τις μειώσεις των συντάξεων. 
«Είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης, με «ψ» κεφαλαίο» τόνισε καταθέτοντας τροπολογία για την μη εφαρμογή των νέων περικοπών. 
« Απο δήθεν επαναστάτης της Ευρώπης έχετε καταντήσει το παιδί για όλες τις δουλειές» συμπλήρωσε σε υψηλό τόνο χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «πολιτικό ψεύτη και πολιτικό απατεώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.