Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη

Υπάρχει σκάνδαλο Novartis; Βεβαίως! 

Το ξέρει όλος ο πλανήτης. Αν και το ίδιο σκανδαλωδώς λειτουργούν όλες οι πολυεθνικές – πλην όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Συνεπώς «γλαύκα ες Αθήνας» θα εκόμιζε μια δικογραφία περισσότερο «δεμένη» και τεκμηριωμένη, απ’ όσο δείχνουν όσα έως τώρα για αυτήν τη δικογραφία γνωρίζουμε.

Αν η διαχείριση από πλευράς κυβέρνησης προσπαθεί απλώς να αποπροσανατολίσει από το «Μακεδονικό» ή να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τους επερχόμενους πλειστηριασμούς, τότε μπαίνουμε σε μια πόλωση διαρκείας με ορίζοντα τις εκλογές.
Με τη διεθνή οικονομική αστάθεια γύρω μας και την ελληνική εσωτερική κρίση να υποτροπιάζει, το μόνον που μας λείπει είναι να φθάσουμε ώς τις εκλογές σε συνθήκες σφαγείου, με εμφυλιοπολεμικό λόγο και ανθρωποφαγικό κλίμα.

Αν και πάντα υπάρχουν ελπίδες! Ως γνωστόν, αν θέλει κανείς να εξαερωθείμια υπόθεση, τη στέλνει προς διερεύνηση στη Βουλή. Επί παραδείγματι η υπόθεση Siemens
Nova Siemens ή Γκόρνα Τσουκάτος η δουλειά...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.