Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Νέες αποκαλύψεις «βόμβα» Βαρουφάκη για Τσίπρα-Παππά

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν τις εκλογές του 2015 και αφορούν τις σχέσεις με τον με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Πρόκειται για ακόμη ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών περιγράφει μια σύσκεψη, πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, με τη συμμετοχή επίσης του Αλέξη Τσίπρα, του Γιάννη Δραγασάκη, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με Τα Νέα,
      που παρουσιάζουν την Παρασκευή (21.07.2017) το σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο Adults in the Room, ο Βαρουφάκης εξήγησε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, έπρεπε να διώξει τον Γιάννη Στουρνάρα από την Τράπεζα της Ελλάδας.

«Μόλις γίνω πρωθυπουργός, θα ζητήσω την παραίτησή του. Κι αν χρειαστεί θα τον διώξω από την κεντρική τράπεζα με φωνές και κλωτσιές», είπε τότε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το απόσπασμα από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μετά από την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς εξήγησε ότι «υπάρχουν και πιο δραστικές λύσεις στο πρόβλημα».


  ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.