Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ,ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

Του 
Βασίλη Πολυχρόνη                   

Χαράς ευαγγέλια,παντού χτυπούν χαρμόσυνα οι καμπάνες κι αυτό συμβαίνει όχι για την Ανάσταση του Θεανθρώπου,αλλά...για την υπεραπόδοση πλεονάσματος (εμ γι αυτό μας δίνει συγχαρητήρια ο...ΟΟΣΑ ντε)!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ ανήλθε σε 3,9% του ΑΕΠ ή αλλιώς 7 δις ευρώ!

Τι σημαίνει αυτό? 

Σημαίνει (και δεν το λέω εγώ,το λένε όλοι οι οικονομολόγοι είτε "αριστεροί" είτε νεοφιλελεύθεροι) πως 7 δις ευρώ έφυγαν από τις τσέπες και τις οικονομίες μισθωτών,συνταξιούχων,ανέργων και ευπαθών οικονομικά ομάδων και έπεσαν στο τρύπιο καλάθι του χρέους! 

Έχασαν οι Έλληνες,έχασε η αγορά 7 δις και τα πήραν οι δανειστές,όμως το χρέος όχι μόνο δεν μειώθηκε δεν μειώθηκε,αλλά αντιθέτως αυξήθηκε! 

Επειδή η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα,η ΕΛΣΤΑΤ στην ίδια ανακοίνωση για το πλεόνασμα παρέθεσε και το ύψος που έχει φτάσει το δημόσιο χρέος της χώρας: 

Από 177,4% του ΑΕΠ το 2015 ή 312 δις περίπου,έφτασε στο 179% το 2016 ή τα περίπου 315 δις ευρώ!Τώρα,πως γίνεται να βγαίνει πλεόνασμα 7 δις και το χρέος...να αυξάνεται κατά 3 δις,ε αυτό ρωτήστε το στον...ηγέτη 100ετίας,τον...μαρξιστή Ευκλείδη και το υπόλοιπο συναπάντημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Υ.Γ. Τροφή προς σκέψη:Το πλεόνασμα έφτασε τα 7 δις. Η δόση που θα πάρουμε (όταν πάρουμε) από τους δανειστές (επειδή...ήμασταν "καλά παιδιά" και ξεζουμίσαμε τον κόσμο) ανέρχεται σε...7,2 δις.Από ποιον χρηματοδοτούνται οι...δόσεις μας?

#ξεφτίλες #λιγούρια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.