Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Γερμανοδουλοι vs Γερμανόδουλοι

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε γι ακόμα μια φορά στους ελληνόφωνους, δοσίλογους μνημονιακούς γερμανοτσολιάδες διοικητές της αποικίας και διαχειριστές των μνημονίων, που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται Ελληνες πολιτικοί, πως οι Ελληνες δεν έκαναν θυσίες για το €, "θυσιάστηκαν" παρά την θέληση τους...δολοφονήθηκαν.
 Δεν ρωτήθηκαν ούτε για την ένταξη στην τότε ΕΟΚ, ούτε για είσοδο μας στην ευρωζώνη.
Μας δολοφονούν για μια ΕΕ που ξεκίνησε ως η ένωση των λαών και έχει γίνει των τραπεζών και των γερμανών. Στον τόπο μας δεν ζούμε σκλάβοι, τον κόπο και τον ιδρώτα μας δεν αφήνουμε να τον κλέψουν. 
Δεν σηκώνουμε πρώτοι το χέρι αλλά το χέρι που μας κλέβει ξέρουμε να το κόβουμε. Σοκαριστήκατε?
 Πόλεμο έχουμε, έναν οικονομικό πόλεμο όπου όλα επιτρέπονται.

Δεν υπάρχει φόβος από μέρους μας. Υπάρχει οργή...θυμός, αλλά όχι φόβος. Σίγουρα δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στους δήθεν πολιτικούς..τα σκατά δεν τα σέβεσαι και δεν τα φοβάσαι...τα σιχαίνεσαι.

Εξι+ χρόνια αδιαφορούμε όλο και περισσότεροι πολίτες για ότι ψηφίζετε το οποίο είναι ενάντια στο καλό του συνόλου.

Ο Ελληνικός λαός δεν δανείστηκε τίποτα απολύτως. Τα δανείστηκαν οι λωποδύτες για να κάνουν τις δουλειές για τις οποίες έπαιρναν μίζες.

Αν και γιορτινές μέρες ο πόλεμος συνεχίζεται. Ο τώρα διοικητής και διαχειριστής του μνημονίου, έδωσε ψίχουλα, απ αυτά που κλέβει δυο χρόνια. Εδωσε 617 εκατομμύρια και ταυτόχρονα κόβει 421 από το ΕΚΑΣ. 

Ο άλλος ο χατζηαβάτης ψήφισε ΠΑΡΩΝ. Σίγουρα δεν είχε την έγκριση των δανειστών για κάτι άλλο.
Οι λεβεντοποταμίσιοι την ουρά στα σκέλια, γλύφτες των γερμανών στην προσπάθεια να γίνουν διοικητές στην θέση του διοικητή.

Για την χα δεν το συζητάμε. Μια εγκληματική οργάνωση είναι, που έχει πάρει στα χέρια της, στα χρόνια της κατοχής, τα όπλα που είχε η δημοκρατία και προσπαθεί να την θάψει.

Για όλους αυτούς δεν χρησιμοποιώ πότε την λέξη Καραγκιόζης. Χρησιμοποιώ αυτή του Χατζηαβάτη, που δείχνει την δουλοπρέπεια που τους χαρακτηρίζει.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Δεν πληρώνουμε κατοχικούς φόρους και χαράτσια. 
Οχι δεν είναι φοροαποφυγή. 
Στα χρόνια των μνημονίων συνέχεια βρίσκουν νέες ορολογίες, έτσι κι εγώ λέω πως δεν είναι φοροαποφυγή. 
Λέω πως είναι περικοπή περιττών και αλόγιστων δαπανών και βελτίωση ρευστότητας των πολιτών.



Του Χρήστου Δραγάτη   









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.