Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Μια Βουλή τσίρκο...

Ποτέ στην ιστορία του δεν βρέθηκε το Κοινοβούλιο σε αυτήν την άθλια κατάσταση. Υβρεις που ούτε οι χούλιγκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα δεν...
τολμούν να εκστομίσουν, ειρωνείες και απειλές ακούστηκαν (και δυστυχώς γράφτηκαν στα πρακτικά) από βουλευτές, τη στιγμή που συζητούνταν στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις παροχές που εξήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας προς τους συνταξιούχους.


 «Κότα λειράτη, παλιοκρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι, θα σου ξεριζώσω το μουστάκι τρίχα - τρίχα, τομάρι, τυχοδιώκτη, απατεώνα, βλάκα» ακούστηκαν από τη μεριά του Αδωνη Γεωργιάδη προς τον Παύλο Πολάκη, όταν ο τελευταίος τόλμησε να αναμείξει τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ:

«Είσαι πιστό σκυλί του Σόιμπλε», «εσένα σε βαστάνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου», «άσε τα σάπια», «εμένα δεν με βαστάει κανένας» ήταν οι φράσεις που εξαπέλυσε ο κ. Πολάκης προς τον Αδωνι.

 Και όλα αυτά τα παρακολουθούσαν από τα θεωρεία μαθητές ενός σχολείου της Καλαμάτας που έμειναν με το στόμα ανοικτό. Ωραία παραδείγματα τους έδωσαν οι βουλευτές και μετά παραπονούνται γιατί οι νέοι απομακρύνονται από την πολιτική...

Βηματοδότης


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.