Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Ο ταγματάρχης χωροφυλακής της χούντας, Μητροπολίτης Αμβρόσιος
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το νέο αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, λίγες μέρες μετά την κάλυψη που του παρείχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στην πρόσφατη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ. 
Θυμίζουμε ότι Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε για τον Αμβρόσιο:  «Αυτά που επισημαίνει δεν είναι λάθη, είναι ο τρόπος με τον οποίο τα λέει και αυτό που του λένε. Αν ψάξουμε τα κείμενα και τα ψηλαφίσουμε και τα δούμε για το θέμα το κεντρικό που θίγει, δεν κάνει λάθος. Αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος ο κατάλληλος που μπορεί να ενεργήσει ένας ποιμένας».
Παραθέτουμε ηχητικό – σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου, από την εκπομπή του, στον Real fm, και προσθέτουμε το εξής:  Να χαίρεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον ακροδεξιό ρασοφόρο του. 
Ολόκληρο το αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Μητροπολίτη μπορείτε το διαβάσετε πατώντας εδώ (στο προσωπικό του ιστολόγιο). 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.