Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δ. Κουτσούμπας καυτηριάζει την Σύνοδο του Νότου…

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια...

Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας που θα κατευθυνθεί προς τη Βουλή.




Το...
«παρών» δίνει ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας καθώς και η Αλέκα Παπαρήγα μεταξύ άλλων.

«Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι λέει ο λαός μας. Και οι φίλοι του κ. Τσίπρα, Ολάντ, Ρέντσι και οι υπόλοιποι, ματώνουν και τους δικούς τους λαούς στις χώρες τους, με τα αντιλαϊκά μέτρα που συνεχώς περνάνε, όπως κάνει άλλωστε και η ελληνική κυβέρνηση», σχολίασε ο Δ. Κουτσούμπας λίγο πριν ξεκινήσει το συλλαλητήριο.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία αυταπάτη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να γίνει καλύτερη με τις συναντήσεις των Νοτίων και τις διακηρύξεις των Αθηνών.

 Ο λαός μας πρέπει να μην περιμένει τίποτα από όλους αυτούς, από το να ενωθούν οι ηγέτες της Ευρώπης, οι ηγέτες του Νότου και οι ηγέτες των άλλων αστικών κομμάτων,     αλλά να κοιτάξει δίπλα του να ενωθεί ο εργάτης με τον αυτοαπασχολούμενο τον αγρότη, τον επαγγελματία τον επιστήμονα και να περάσουν σε μια πραγματική αντεπίθεση»...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.