Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΥΠΩΘΗΤΩ! Θα έχουμε κυβέρνηση τη Δευτέρα; 32 σελίδες φωτιά

32 σελίδες-φωτιά, δύο τυπογραφικά δηλαδή, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το κύκνειο άσμα της κυβέρνησης Τσίπρα.Σε δύο κυριακάτικες εφημερίδες με απίστευτο-φωτογραφικό υλικό. Και στην συνέχεια θα πάρουν την σκυτάλη οι δημοσιογράφοι των καναλιών. Οσοι πήραν μέρος στη δημοσιογραφική έρευνα κάνουν λόγο για σκάνδαλο που ξεπερνά ακόμη και την υπόθεση Watergate.
 Στην Ελλάδα; Μα φυσικά στην Ελλάδα. Η υπόθεση Κοσκωτά και το σκάνδαλο της Μιμής θα ωχριά μπροστά σ΄αυτά που θα αρχίσουν να ξετυλίγονται μπροστά μας, με λογαριασμούς από πολυτελή ξενοδοχεία και ντοκουμέντα από συναντήσεις που δεν το βάζει ο νους σας.
Κι όλα αυτά θα είναι μόνο η αρχή διαβεβαιώνουν οι γνώστες του υλικού.
Στο μεταξύ βράζει ο τόπος των ΜΜΕ. Η δε κυβέρνηση στην προσπάθειά της να κλείσει το Mega οδηγεί τους δημοσιογράφους του σε επίσχεση εργασίας.

Η κυβέρνηση απειλεί τις διοικήσεις των τραπεζών οι οποίες φοβούνται να απελευθερώσουν τα 30.000.000 εκατ. ευρώ που υπάρχουν στα ταμεία τους και να πληρωθούν οι άνθρωποι.
Τα συναρπαστικά γεγονότα τώρα θα αρχίσουν να ξετυλίγονται μπροστά σας.
Δεν έχουμε δει τίποτε ακόμη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.