Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΣΑΝΟΠΩΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ


"Απαιτούμε συγκεκριμένα μέτρα για το χρέος και μικρότερα πλεονάσματα μετά το 2018",δηλώνει με...έμφαση (μαθαίνω πως ο Βόλφγκανγκ...άλλαξε εσώρουχο από την τρομάρα του) ο...ηγέτης 100ετίας.Μάλιστα.


Δε μου λέτε ρε...λεβέντες σανοπώληδες και σανοφάγοι, όταν το Πάσχα ερχόταν τα μέτρα στη Βουλή για ψήφιση από τα...προβατάκια - πλειοψηφίας τε και μειοψηφίας που τώρα χύνει κροκοδείλια δάκρυα - η κύρια επιχειρηματολογία και του...ηγέτη, αλλά και του...μαρξιστή Ευκλείδη δεν ήταν πως με τη ψήφιση των μέτρων κλείνει η αξιολόγηση και διευθετείται το χρέος με συγκεκριμένα βραχυπρόθεσμα,μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα, ενώ έχει συμφωνηθεί όπως τα πλεονάσματα μετά το 2018 θα είναι μικρότερα ώστε να στηριχθεί η ανάπτυξη? 

Τι μεσολάβησε από τότε και τώρα...βρισκόμαστε πάλι στο σημείο να ζητάμε (απαιτούμε,που λέει κι ο...ηγέτης) αυτά...που είχαμε συμφωνήσει?

Ή μήπως...δεν μεσολάβησε τίποτα γιατί απλώς δεν είχε συμφωνηθεί τίποτα εκτός από τα μέτρα που απαιτούσαν οι δανειστές, αλλά έπρεπε να βρεθεί ένα κίνητρο για να ψηφιστούν από τα...προβατάκια?

Σε ποια τιμή έχει φτάσει ο σανός (αρκεί και...νούμερο ΦΕΚ)???

#ξεφτίλες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.