Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ, η ΖΗΜΙΑ που γίνεται στη χώρα είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.

Στον οικονομικό τομέα μια μικρή αναφορά για το μέγεθος της καταστροφής της οικονομικής πολιτικής του : 
Νομική Σχολή του Χάρβαρντ 
" Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο χειρότερος διαπραγματευτές του περασμένου έτους". 


Η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ τοποθετεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό στην κορυφή των δέκα χειρότερων διαπραγματευτών για το 2015.


 Πριν ένα μήνα, ο Ιταλός Νταβίντε Σέρρα στέλεχος της Μorgan Stanley, μέσω Twitter, χαρακτήρισε γελωτοποιό τον Έλληνα πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας πως ευθύνεται για απώλειες 15 δισ. ευρώ στο ελληνικό ΑΕΠ, καθώς, με την απόφασή του να διεξαχθεί δημοψήφισμα στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ζημίωσε το ελληνικό ΑΕΠ με 15 δισ. ευρώ.

 Το ελληνικό ΑΕΠ ήταν το 2015 στο +6% και τώρα είναι είναι στο -1%. Μόνο γι' αυτό θα πρέπει να εφαρμόζει μεγαλύτερη λιτότητα απ' ότι το 2012, γράφει και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα: γελωτοποιό.

 Όμως, η κατάσταση, δεν είναι για γέλια. Από την Εθνική υπερηφάνια στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. Ετος αγώνα το 2015, έτος Ισλάμ το 2016. Το 2017 δεν θα υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ. 

Η λύση είναι ΜΙΑ : ΤΣΙΠΡΕΞΙΤ τώρα, για να σωθεί η ΧΩΡΑ. Οσο θα είναι αυτός πρωθυπουργός της Ελλαδος, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ πλέον ΒΕΒΑΙΟ, ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ αν δεν ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. 

Ο τσίπρας είναι για τον ψυχίατρο, είναι ο σύγχρονος ΝΕΡΩΝΑΣ, ρημάζει τη χώρα και χαζογελάει σαν αυτιστικό. Σοβαρά τώρα, το άτομο σίγουρα παίρνει κάτι. 

Εμείς τι φταίμε ? Δηλαδή αν κάποιος ψυχοπαθής εκλεγεί πρωθυπουργός, πρεπει να τον φαμε στη μάπα 4 χρόνια ? Αν ένας πχ δικαστής είναι ψυχοπαθής, δεν τον διώχνουν ? αν ενας πιλότος είναι άρρωστος, συνεχίζει να πετάει αεροπλάνα ? 

Η αντιπολίτευση ας δεί ΑΜΕΣΑ τι προβλέπει το Σύνταγμα για τέτοιες περιπτώσεις. Ας γίνει μια προταση μομφής και μπορεί να βρεθούν 3 Ελληνες σ αυτη τη συμμορία να τον ρίξουν. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ, η ΖΗΜΙΑ που γίνεται στη χώρα είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.

αναγνωστης 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.