Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια των Ιμαλαΐων;

Μη με γελούν τα μάτια μου; Λέτε να μη διάβασα καλά, καθότι μέρα Σάββατο, μέρα ανάπαυλας και καθαριότητας και τα «βρώμικα» μακριά από μας;



Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου είναι αφιερωμένα στη σύνοδο κορυφής για το προσφυγικό, στη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας και στα φορολογικά, στις συζητήσεις, δηλαδή, υπουργών με τους θεσμούς. Στα θέματα, με λίγα λόγια, της επικαιρότητας. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει για όλες τις εφημερίδες…

Για τα σημερινά «ΝΕΑ», γατάκια, τα θέματα της επικαιρότητες είναι δευτερεύοντα. Η ναυαρχίδα του ΔΟΛ κάνει λόγο για «Βρώμικο ’16» και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής από την κυβέρνηση.

Θέλει η εφημερίδα να κρυφτεί κι ο φόβος δεν την αφήνει. Φόβος για τα όσα μπορεί να αποκαλυφθούν και να βγουν στο προσκήνιο στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης, σε πιθανά σκάνδαλα που κουκουλώθηκαν και σε ευθύνες που παράπεσαν σαν τα… στικάκια σε συρτάρια.

Ο ΔΟΛ ο… άδολος τρέμει; 

Ή αλλιώς τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια των Ιμαλαΐων…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.