Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Και στη μέση o «ποταμίσιος»…


ΣΥΡΙΖΑ: Μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα,
   από τα Μνημόνια που θα καταργούνταν σε ένα νόμο με ένα άρθρο μέχρι τοδημοψήφισμα που από «όχι» έγινε «ναι» και
    από την επιστροφή της 13ης σύνταξης που έγινε νέες μειώσεις συντάξεων μέχρι την προστασία της πρώτης κατοικίας που έγινε δουλεία στις τράπεζες και πλειστηριασμοί,

    το θέμα με την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, κάποιοι «αριστεροί» το αποκαλούν «πταίσμα».
    Αν είναι έτσι, όμως, τότε θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ
γιατί ως αντιπολίτευση διοργάνωναν ακόμα και καμπάνιες ενάντια στις ανατιμήσεις των εισιτηρίων όταν τις επέβαλλαν οι… προηγούμενοι 
    Αντιθέτως, είναι κι αυτό ενδεικτικό ότι δεν υπάρχει τίποτα, «μικρό» ή μεγάλο, στο οποίο ο κ.Τσίπρας και το κόμμα του να μην εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό.
    Προχτές, λοιπόν, ακούσαμε τον αρμόδιο υπουργό να μας ανακοινώνει ότι το «δωράκι» της κυβέρνησης από την πρώτη του έτους προς τα φτωχά λαϊκά στρώματα θα είναι η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στα 1,40 ευρώ, τουτέστιν ανατίμηση 16%.
    Πάμε, επομένως, χωρίς να χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα για την φερεγγυότητα του ανδρός, να θυμηθούμε τι έλεγε ο κύριος πρωθυπουργός μας πριν γίνει πρωθυπουργός, και πως τοποθετούνταν ο κ.Τσίπρας από τη θέση της αντιπολίτευσης για τα όσα διαπράττει σήμερα ως πρωθυπουργός:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.