Στο κινητό και τα ραντεβού του Ανδρέα Παπαμιμίκου τα τελευταία 24ωρα αναζητούν οι αντίπαλοι του Μειμαράκη τους σκοτεινούς πρωταγωνιστές οι οποίοι έδωσαν την εντολή να αναβληθούν οι εκλογές στην ΝΔ ώστε να μην χάσουν τον έλεγχο του κόμματος συγκεκριμένες πολιτικές και επιχειρηματικές φαμίλιες.

 
Εχοντας συμπληρωθεί σχεδόν ένας χρόνος της κυβέρνησης Τσίπρα στην εξουσία (εάν υπολογίσουμε το διάστημα από την 25η Ιανουαρίου του 2015), δεν είναι τυχαίο ότι δεν άνοιξε ρουθούνι κανενός νταβατζή της διαπλοκής. 

Οι ίδιοι εξακολουθούν να νέμονται τα ταμεία του κράτους, να λεηλατούν το EΣΠΑ να έχουν πρόσβαση στα κοινοτικά κονδύλια και στις πάσης φύσεως αναθέσεις.

Τσίπρας και Μειμαράκης από κοινού υπηρετούν με μοναδική αφοσίωση το παρακράτος της μεταπολίτευσης και εκείνο δεν έχει κανένα λόγο να ταράξει τα νερά.

Ο κίνδυνος να χάσει τις εκλογές ο Μειμαράκης ήταν τα τελευταία 24ωρα κάτι παραπάνω από ορατός καθώς ανέβαιναμ δαιμονισμένα οι άλλοι 3 διεκδικητές της ηγεσίας. 

Η απόσταση που χώριζε τον Μειμαράκη από τον 2ο ήταν μικρότερη από τις 5 ποσοστιαίες μονάδες κάτι που σημαίνει ότι θα πήγαιναν σε επαναληπτικές εκλογές και ο Βαγγέλας θα τις έχανε.
Ανέλαβαν λοιπόν συγεκριμένα πρόσωπα να πιέσουν τον εξαφανισμένο Παπαμιμίκο (πως είναι δυνατόν ο κατ΄εξοχήν αρμόδιος για την διεξαγωγή των εκλογών να μην έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση;) ώστε να τορπιλισθεί η διεξαγωγή των εκλογών.


Πράγμα που ο Παπαμιμίκος έκανε με βαριά καρδιά και στην συνέχεια εξαφανίσθηκε.

Ο Παπαμιμίκος, το κινητό του και τα ραντεβού του γνωρίζουν όλο το παρασκήνιο και τους σκοτεινούς πρωταγωνιστές του φιάσκου και της εξαπάτησης των χιλιάδων νεοδημοκρατών οι οποίοι πίστευαν ότι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν αρχηγό της αρεσκείας τους δίχως να λάβουν υπόψη τους ποιός είναι ο εκλεκτός των συμφερόντων της μεταπολίτευσης...



πηγή