Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Kι όμως, κυβερνούν κι είναι αμόρφωτοι, ηλίθιοι, βαρεμένοι και... μαλ.......ες




  

 
Παρουσία μου σημερινή πρωινή στο Mega.
 Διαξιφισμοί για φορολογία, συντάξεις και φιλελευθερισμό. Και ο παραλληλισμός Βαρεμένου του μουσείου μπίρας στο Δουβλίνο με το μουσείο της Ακρόπολης! 
Αν δεν το άκουγα με τα ίδια μου τα αυτιά δεν θα το πίστευα ότι ποτέ ένας αντιπρόεδρος της Βουλής θα έκανε τέτοιο παραλληλισμό! Αισθάνομαι ειλικρινώς ντροπή γι αυτό που... εκστόμισε αυτός ο άνθρωπος...

Είπε δημόσια το πρωί στο Mega ότι το μουσείο της Ακρόπολης πρέπει να αυξήσει την τιμή του επειδή το μουσείο για μπίρες της Guiness στο Δουβλίνο είναι ακριβό. Άρα το μουσείο της Ακρόπολής μας που είναι καλύτερο από τις μπίρες του Δουβλίνου πρέπει να είναι ακριβότερο. 
Δεν αντέχω ρε παλληκάρια τόση αμορφωσιά και απαιδευσιά, έλεος. Δεν πάει πιο κάτω το επίπεδο ενός ανθρώπου. Βαρεμένος όνομα και πράγμα. Του την είπα βέβαια τη στιγμή που εκστόμισε αυτή την ηλιθιότητα, μολονότι μου ήρθε ξαφνικό, σε αφοπλίζουν τέτοιες σκέψεις. 
Ανεβάζω και το video με το συνολικό γλέντι σε λίγο. 

Και αυτός ο απαίδευτος άνθρωπος είναι αντιπρόεδρος της βουλής.



πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.