Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η Ελληνική κυβέρνηση συγκαλύπτει το έγκλημα της Άγκυρας

Του Γιώργου Αλεξάτου

 - Τώρα το παραξήλωσες, λόγω αντικυβερνητικής εμπάθειας. Από πού κι ως πού η κυβέρνηση συγκαλύπτει το έγκλημα της Άγκυρας, επειδή έστειλε συλλυπητήρια;

- Τα συλλυπητήρια των Τσίπρα και Κοτζιά δεν εκφράστηκαν προς τον τουρκικό και κουρδικό λαό, αλλά προς τους Νταβούτογλου και Τσαβούσογλου, που είναι υπεύθυνοι για το έγκλημα.

-Και πού το ξέρεις εσύ ότι είναι υπεύθυνοι; Έκανες δικαστήριο;


- Το ξέρει η ίδια η τουρκική και κουρδική Αριστερά, που σύσσωμη καταγγέλλει τον πρόεδρο Ερντογάν και την κυβέρνηση. Αλλά, θα μου πεις, δεν μπορεί να ξέρουν οι εκεί αριστεροί και να μην ξέρει η Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς! Απ' αυτή τη σκοπιά μπορεί να 'χεις και δίκιο...

Άλλωστε και οι τούρκοι και κούρδοι αριστεροί κι αυτοί εμπαθείς είναι με την κυβέρνησή τους, όπως εγώ με τη δική μου...

Β.Κ: Στην φωτογραφία που παραθέτουμε βλέπουμε πανώ από διαδήλωση στην Τουρκία το οποίο γράφει: "Γνωρίζουμε τους δολοφόνους"

Ο επικεφαλής του φιλοκουρδικού HDP Σελαχετίν Ντεμιρτάς σε δηλώσεις του είπε τα πράγματα με το όνομα τους και έδειξε τους ενόχους του μακελειού:

 «Είμαστε αντιμέτωποι με ένα κράτος μαφία, ένα κράτος δολοφόνο», ενώ το σύνθημα που δεσπόζει σε όλες τις διαδηλώσεις στην Τουρκία είναι:  «Δολοφόνε Ερντογκάν» 



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.