Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας… νέος Σύριζα!…



Τέτοια επανάληψη της φαιδρότητας, του ψέματος και του σκυψίματος από τις εκάστοτε κυβερνήσεις -τουλάχιστον των τελευταίων ετών-, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.

 
Ποτέ δεν πίστεψα τα λόγια του Τσίπρα όπως και όλων των άλλων πολιτικών εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι ανάγκη να ψάχνεις στο ιστορικό του κάθε πολιτικού αν έκλεψε ο ίδιος ή συμμετείχε σε κυβέρνηση που έκλεβε. 

Ο λόγος που εκφέρει ο κάθε ένας από αυτούς, δείχνει πολλά. Όταν δεν έχει συνέπεια και συνέχεια, όταν στερείται απλής λογικής και είναι πλούσιος με πολλά «θα» που πρακτικά είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, δεν μπορείς να μη δίνεις σημασία και να λες με σχετική ελαφρότητα, «Ελπίζω»!

Όσοι έκαναν τον κόπο ή το χρέος τους ως συνειδητοί πολίτες και ψήφιζαν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κανονικά θα έπρεπε να είχαν τη -στερνή τους- γνώση και να μην την πάταγαν ξανά με το νέο πολιτικό ψευτάκο.

Όμως θα πω, συμβαίνουν και αυτά στη ζωή…
Δεν γνωρίζω βέβαια πόσο εύκολο είναι καταλάβει ο κόσμος το θράσος που έχουν όλοι αυτοί.
Προσωπικά μου είναι αδύνατο να δεχθώ την αμνησία που θέλουν να έχουμε για τα ψέματα και τις όποιες αθλιότητες έχουν πει και κάνει όλοι τους.


Περισσότερο όμως θα επικεντρωθώ τώρα στον Αλέξη γιατί οι υπόλοιποι είναι γνωστοί για πολλά…
Αυτός ο ψευτάκος λοιπόν, έχει το θράσος να κοροϊδεύει ξανά τον κόσμο λέγοντας του πως αυτή τη φορά μιλά τη «γλώσσα της αλήθειας».

Δε θα συνεργαστεί με κανένα και θέλει αυτοδυναμία για να μας σώσει, όπως μας τονίζει στους λόγους του.
Ενώ το ξέρει πως δε θα έχει αυτοδυναμία, τι ακριβώς θέλει να κάνει;
Να μη χάσει κι άλλους ψήφους; Και μετά, εντάξει μωρέ τώρα, αφήστε -ξανά- τι έλεγα πριν…


Να μας πει «Αφού δε με θέλατε αυτοδύναμο, θα μείνω στην αντιπολίτευση»; Αφήστε που εκεί τον βολεύει πολύ…

Για να καταλάβω… Για την Ελλάδα και τους Έλληνες αγωνίστηκε, πάλεψε, και έσκυψε στα τέσσερα, τώρα δηλαδή δε θα συνεργαστεί με κανέναν Έλληνα για να μας σώσει; 
Τρέλα πουλάει ο ψευτάκος ή απλά θέλει να την κάνει…


Προσπαθεί να μας πείσει πως, ενώ δεν πιστεύει ότι θα “περπατήσει” το 3ο μνημόνιο, θα το στηρίξει και με την δική του διαχείριση έχουμε ελπίδες να πάμε καλά κι ας μην δίνει ελπίδες η εφαρμογή του.
Ο ψευτάκος αυτός, νιώθει και υπερήφανος για τον αγώνα που έδωσε μέχρι σήμερα και μας λέει το ωραίο «δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε»! «Αλέξης ο Αλύγιστος»!…


Έλα ρε συ περήφανε… Δώσε παραστάσεις αγόρι μου, καλός είσαι! Τυχαίο νομίζεις πως θα είναι να πάρεις ψήφους μεταξύ του 25% και 30% των ψηφισάντων;

Όχι βρε «Ελπίδα» μας, δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Τώρα μάλιστα που έχει μείνει κοντά σου το παλιό ΠΑΣΟΚ και οι πιστοί, καθαροί, προοδευτικοί, ριζοσπαστικοί, δημοκράτες και αλύγιστοι αριστεροί σύντροφοι, θα ξετρελαθούμε με την «Ελ…πήδα μας…».



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.