Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ανέστησαν τον Ανδρέα!! Θαύμα θαύμα!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ..τυμβωρυχία είναι αυτή ρε που….. Έβαλαν τον Ανδρέα να μας μιλά από τον άλλο κόσμο για το ΠΑΣΟΚ. 
Να βάλει και τον Γεννηματά να μας λέει για το… ΕΣΥ, τον Κουτσόγιωργα για τον κουτσονόμο, τον Γιαννόπουλο για τενεκέδες ξεγάνωτους κ.α



  

Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, μιλά για ανάξιους επιγόνους του Ανδρέα, διαπλεκόμενους και «αρνητές της πολιτικής του παρακαταθήκης, οι πολιτικοί υπάλληλοι των διαπλεκομένων συμφερόντων δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον διασύρουν και να τον ταυτίζουν με τις μεταλλαγμένες απόψεις τους».

«Αίσχος! Σταματήστε να προβάλετε το βίντεο του Ανδρέα ως προεκλογικό σποτ» γράφει στο προσωπικό της post στο facebook η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, έξαλλη με την προβολή του προεκλογικού σποτ του ΠΑΣΟΚ στο οποίο εμφανίζεται και ιδρυτής του, Ανδρέας Παπανδρέου. 


Μάλιστα, ζητά την «παρέμβαση του εισαγγελέα για να σας απαγορευτεί η ιεροσυλία της χρήσης των βίντεο ομιλιών του ως προεκλογικό σπότ! 
Ως χήρα του, ζητάω την προστασία της μνήμης του από την βάναυση προσβολή, να τον ταυτίζετε με τις αντιανδρεϊκές σας πράξεις και τα έργα παραβίασης των αρχών και των αξιών του…», αναφέρει.



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.