Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Κάρτες απεριορίστων εκλογών

♦Ο Λαφαζάνης πού το περίμενε! Θα πάρει σήμερα τη διερευνητική εντολή και θα τη μεταφέρει βέβαια παντού για να την επιδείξει. Σαν τους παπάδες που περιφέρουν τον σταυρό των Φώτων σε κάθε σπίτι.



 



♦Το απόγευμα θα την πάει στο Νομισματοκοπείο, για να εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος.
♦Εγινε χθες το βράδυ υπό τη Ζωή η σύσκεψη των προέδρων της Βουλής με απαρτία 5,08%. Και μόνη να είναι όμως με απαρτία 0%, έχει παραθυράκι που το προβλέπει το Σύνταγμα ή ο Κανονισμός της Βουλής.

♦Για τις αμέσως προσεχείς μέρες έχει βάλει σειρά συνεδριάσεων κοινοβουλευτικού έργου. Αν τελειώσουν σύντομα μπορεί να γίνουν εκλογές και πριν από το 2025 μ.Χ.

♦Οργίστηκε μέχρι και ο Παυλόπουλος στη σκληρή επιστολή που του έστειλε. «Μένω ακίνητος, από αυτά που μου καταλογίζετε», της ανταπάντησε.

♦Πώς αλλάζουν οι καιροί. Λέμε τώρα «Ο εκλεκτός του Συγκροτήματος» και εννοούμε τον Τσίπρα.

♦Στροφή στον ρεαλισμό κάνει ο Αλέξης. Δεν θα ανακοινώσει φέτος το «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», αλλά μικρότερης πόλης εκεί κοντά. Πιθανότερο πρόγραμμα, λόγω ονόματος, είναι η Χαλάστρα.
♦Ο Μεϊμαράκης μιλάει τρομερά επιθετικά και με βαρείς χαρακτηρισμούς, γιατί θέλει να κλέψει τους ψηφοφόρους του Λεβέντη.

♦Ηρωική ήταν η προσπάθεια του Βαγγέλη να κάνει καθυστέρηση με τις διερευνητικές εντολές. Καθυστερούσε μάλιστα σαν τους ποδοσφαιριστές. Επεφτε κάτω και έπιανε το γόνατό του τάχα μου ότι έχει χτυπήσει και ούρλιαζε από τον πόνο.

♦Ο Σαμαράς θα συμμετάσχει ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας. Γυρίζει κιόλας την πρώτη διαφήμιση με τον μικρό Νικόλα.

♦Ο Μεϊμαράκης θα κάνει διαφήμιση με τον Αγάθωνα.

♦Κυκλοφόρησε η αφίσα της Πλατφόρμας με Λαφαζάνη-Στρατούλη. Πιο πολύ με silver alert μοιάζει παρά με διαφήμιση.

♦Κακώς πάντως, επειδή το όνομα «Λαϊκή Ενότητα» συνηθίζεται στη Χιλή, έγινε αστοχότατη σύγκριση μεταξύ Λαφαζάνη-Πινοσέτ. Ο Λαφαζάνης θα είναι ο Πεινοσέτ.

♦Ο Στ. Θεοδωράκης ανέφερε τα «11 λάθη του Τσίπρα» μέσω του λογαριασμού του στο φέισμπουκ. Στο προφίλ του και στο ερώτημα για τις «προσωπικές σχέσεις» γράφει: «Σε σχέση με εργολάβους».

♦Ο Φώτης Κουβέλης πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, με την προϋπόθεση ότι θα μετακινηθεί και ο μοναδικός ψηφοφόρος του.

♦Ο Αβραμόπουλος λαθρομεταναστεύει από τις Βρυξέλλες για να μπει επικεφαλής του Επικρατείας της Ν.Δ. Επί εποχής του αυξήθηκε η είσοδος μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη 1.347.432%.

♦Γάμος του Γιώργου με το ΠΑΣΟΚ. Θέλει να ανεβάσει πολύ ψηλά το Κίνημα και να γίνει ο μόνος πολιτικός που θα κάνει δύο διαγγέλματα για Μνημόνια από το Καστελόριζο.

♦Απαράβατος όρος που έθεσε είναι να γίνουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ γυμναστήριο και κανοδρόμιο.

♦Δεν πιστεύω καθόλου στα γκάλοπ. Πιστεύω όμως απόλυτα στον Φωτόπουλο που είναι γάτα και παίρνει πρώτος θέση εκεί που πρέπει. Διάβασα, πάει στον Λαφαζάνη.

♦Τελικά ο Τσίπρας δεν μας τάραξε στη νομιμότητα, αλλά στις εκλογές.

♦Στους όρους του Μνημονίου προβλέπεται οι κάλπες να είναι ανοιχτές 7 Κυριακές τον χρόνο.

♦Θα έχουμε συνεχείς εκλογές και δημοψηφίσματα. Γι' αυτό η κυβέρνηση θα κάνει επιτέλους κάτι καλό. Θα βγάλει κάρτα απεριορίστων εκλογών και δημοψηφισμάτων.

♦Τον Νοέμβριο πάντως δεν θα έχουμε ούτε εκλογές ούτε δημοψήφισμα. Θα δώσουν ρεπό.



 Λάκης Μπέλλος 



πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.