Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Αλέξη Τσίπρα, πρέπει να ξέρεις ότι ο λαός δε συγχωρεί τους ψεύτες και τους προδότες.

O λαός τον πίστεψε τον εμπιστεύτηκε του έδωσε δύναμη, τον έκανε κυβερνήτη!

Από 3% τον έφτασε ψηλά 36,34% . Τον εμπιστεύτηκαν, του εμπιστεύτηκαν τις ζωές τους, το μέλλον των παιδιών τους, για να πάψουν να ντρέπονται για να νιώσουν και πάλι υπερήφανοι, ελεύθεροι , να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε μια ανεξάρτητη χώρα την πατρίδα τους. 


Προσδοκούσαν με μεγάλη ανυπομονησία εκατομμύρια έλληνες την ελπίδα που τους υποσχέθηκε , δεν άντεχαν άλλα Μνημόνια, δεν άντεχαν άλλο εξευτελισμό, δεν άντεχαν άλλο ανεργία, ανέχεια, δεν άντεχαν άλλο να ακούν καθημερινά για αυτοκτονίες.
Κι αυτός, καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του δείξανε, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, άρπαξε την ευκαιρία και συνωμότησε με τους δολοφόνους τους!  Τους δολοφόνους του ελληνικού λαου


Πέντε μήνες διαπραγματεύσεις, στις διαπραγματεύσεις  με το σύνθημα όχι πια άλλα Μνημόνια, μέχρι που συμφώνησε για νέο Μνημόνιο γιατί δεν γινόταν διαφορετικά δικαιολογήθηκε στον λαό!  

Έφερε Μνημόνιο-συμβόλαιο θανάτου. Συμβόλαιο θανάτου για τους δυστυχισμένους,τους φτωχούς, τους εξαθλιωμένους, τους απελπισμένους, σ' αυτούς που του εμπιστεύτηκαν ότι πιο ιερό έχουν τη ζωή τους!
Με τη ψήφο τους τη μόνη δύναμη που τους δίνει η Δημοκρατία,

  και τώρα χωρίς ίχνος ντροπή ξαναζητά τη ψήφο τους για να κάνει πράξη τη συμφωνία που έκανε με τους τυράννους!  
Κρίμα Αλέξη, σου δόθηκε η ευκαιρία να γίνεις Ηγέτης, κι εσύ προτίμησες να γίνεις υπηρέτης της Μέρκελ...

  Μαρίζα Τσιτμή. 


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.