Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ...

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ - Εκτιμούν ότι οι εταίροι δεν επιδιώκουν τη συμφωνία, αλλά τη ρήξη, με στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να διορίσουν πραξικοπηματικά ένα ελεγχόμενο από τους ίδιους πολιτικό προσωπικό.

Σοκαρισμένη μοιάζει η κυβέρνηση από την πρόταση των δανειστών, που παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την ελληνική αντιπροσωπεία από τον επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ τα μεσάνυχτα στις Βρυξέλλες. 
Φάντασμα να έβγαινε, ώρες που είναι, λιγότερο τρόμο θα προκαλούσε, κατά τα φαινόμενα, καθώς η πρόταση αντιπροσωπεύει ένα νέο σκληρό μνημόνιο.

 Σύμφωνα με έγκυρη κυβερνητική πηγή, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και η πρόταση των δανειστών προφανώς και δεν έχει τελεσιγραφικό χαρακτήρα -τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν στην κυβέρνηση. 
«Ούτε γι' αστείο αποδοχή»
Όσο για τη στάση της ελληνικής πλευράς απέναντι στην πρόταση αυτή; «Ούτε γι' αστείο αποδοχή» ξεκαθαρίζει η ίδια πηγή, που πάντως τηρεί στάση αναμονής για το πώς θα εξελιχθεί η αποψινή συζήτηση.
Σημειωτέον, ότι ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να επικρατεί αναταραχή. Πέρα από τα νέα πύρινα άρθρα του iskra.gr, που εκφράζει την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, κομματικοί παράγοντες της πλειοψηφίας λένε ότι οι δανειστές και εταίροι δεν επιδιώκουν τη συμφωνία, αλλά τη ρήξη, με στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να διορίσουν πραξικοπηματικά ένα ελεγχόμενο από τους ίδιους πολιτικό προσωπικό. 


Καλούν, δε, τον Αλέξη Τσίπρα να διακόψει τις συνομιλίες και αποκαλύψει τον κυνισμό και τη βαρβαρότητα των δήθεν εταίρων.
 
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας πριν λιγο στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα καθυστερήσουμε την πληρωμή συντάξεων, μισθών και νοσοκομείων» και επισήμανε ότι «έχει ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους ότι χωρίς συμφωνία δεν θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις στους δανειστές»...



πηγή 

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟΟ!! ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΡΓΑ!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΠΤΩΧΕΥΣΗΗΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.