Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι»

Στην πρώτη της συνέντευξη ως Πρόεδρος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης που συμφωνήθηκε για την Ελλάδα, επαναλαμβάνει τη φράση που χρησιμοποίησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
 
 «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά και εξηγεί γιατί ή ίδια είπε «όχι» στο να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή, ενώ τη χαρακτηρίζει...
ένας συνδυασμός επιστολών και ανακοινωθέντων, που δεν ψηφίζει η Βουλή.

Όπως τονίζει στο περιοδικό UNFOLLOW, η Ζ.Κωνσταντοπούλου «Το Κοινοβούλιο δεν ψηφίζει επιστολές». Παράλληλα προειδοποιεί ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

«Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας-ψάρι και να υπαναχωρήσουν  στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή» λέει χαρακτηριστικά.

 
Από το Ποντίκι
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.