Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η ανασύνθεση των τελευταίων λεπτών της πτήσης του A320 με εικόνες από τα ραντάρ Δείτε την τρελή πορεία του Airbus πριν την συντριβή

Το αεροσκάφος ανέβηκε  στα 38.000 πόδια και εν συνεχεία έπεσε απότομα στα 6.800 ενώ πετούσε με ασυνήθιστα χαμηλή ταχύτητα στους 378 κόμβους - Δεν υπάρχουν επιζώντες, είπε ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ

 

 

 

Συγκλονίζει η νέα αεροπορική τραγωδία με το Airbus A320 της αεροπορικής εταιρείας Germanwings (θυγατρική της Lufthansa).



Το αεροσκάφος συνετρίβη το μεσημέρι της Τρίτης στη νότια Γαλλία, στην περιοχή Digne, και σύμφωνα με τον Φρανσουά Ολάντ δεν υπάρχουν επιζώντες. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες στο μοιραίο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 150 άτομα.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 10.00 ώρα Γαλλίας από το αεροδρόμιο του «Marigmane» και εκτελούσε την πτήση 4U9525 Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πριν χαθεί και συγκεκριμένα στις 10:47, ώρα  έστειλε σήμα SOS.

Το αεροσκάφος ανέβηκε απότομα στα 38.000 πόδια και εν συνεχεία έπεσε πάλι απότομα στα 6.800 ενώ πετούσε με ασυνήθιστα χαμηλή ταχύτητα στους 378 κόμβους. 

Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί την ανασύνθεση του αεροσκάφους λίγα λεπτά πριν την τραγική συντριβή. 



  



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.