Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Άδωνις Γεωργιάδης: Να βγαίνουν τα σπίτια στο σφυρί για να μπορούν να χτίζονται καινούρια! (βίντεο) Πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου!!!

Δεν είναι παρανοϊκός, ηλίθιος κτλ. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ… "να βγουν τα σπίτια στο πλειστηριασμό για να αρχίσει η οικοδομική δραστηριότητα"!!! Άντε τώρα να ψηφίσεις ΝΔ… να δούμε ποιος θα έρθει να σε υπερασπιστεί σε πλειστηριασμούς και σε εξώσεις…

Δεν έχουμε ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ… έχουμε ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ που ανήκουν σε ΛΙΓΟΥΣ… ο καθένας από εμάς θα έπρεπε να διαθέτει τουλάχιστον 4 ακίνητα. Τουναντίον έχουμε κάποιους με 70 ακίνητα και πολλούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πρώτη κατοικία και... ενοικιάζουν από τους λίγους…




 Όσοι ιδιοκατοικούν (που είναι εξίσου πολλοί) είτε έχουν αγοράσει τα σπίτια αυτά μέσω δανείων είτε τα έχουν κληρονομήσει από τους προγόνους τους που τα έφτιαξαν με το υστέρημα τους. ΑΥΤΑ τα σπίτια έχουν κοστίσει ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ από το κόστος κατασκευής. Υπολογίζεται ότι ένα σπίτι μέσω δανείου καταλήγει στον δανειολήπτη τουλάχιστον 4 φορές πάνω από το κόστος κατασκευής.

Όλη αυτή η φούσκα των ακινήτων μέσω των δανείων ουσιαστικά έρχεται να αποδείξει ότι στον καζινοκαπιταλισμό η ιδιοκτησία είναι ψευδαίσθηση. Σε έχει ανάμεσα στις συμπληγάδες ενοίκιο ή δάνειο!!! Είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο καταλήγεις απλά να διαμένεις σε ένα σπίτι με ημερομηνία λήξης, περιμένοντας την έξωση. Μία έξωση ΑΦΟΥ έχεις πληρώσει ΠΑΝΩ από 40 φόρους ακίνητης περιουσίας. Μιας περιουσίας που σου λένε ότι σου ανήκει αλλά τελικά δεν σου ανήκει!!!

Και ενώ υπάρχει ΟΛΟ το νομικό πλαίσιο που θεωρητικά προστατεύει την πρώτη κατοικία, το ΙΔΙΟ το σύστημα έρχεται να αυτοαναιρεθεί στερώντας σου εν έτει 2015 ακόμα και το δικαίωμα στη στέγαση… νομικές ακροβασίες.

Αυτοί είναι οι υπηρέτες του καπιταλισμού… στο λένε ανερυθρίαστα… στο έχει πει ο Άδωνις: 


«όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει».






: fb Nομικά Ανάλατα
μέσω το Γρέκι



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.