Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Π. Καμμένος: Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα - Στον ΠτΔ το μεσημέρι ο Αλ. Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας «θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» επισήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξερχόμενος από τα γραφεί του ΣΥΡΙΖΑ


«Από αυτήν τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝΕΛ δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης... στην οποία συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες»
ανέφερε ο Π. Καμμένος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Στις 15:30 θα μεταβεί  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας ώστε να πάρει διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Θυμίζουμε ότι Ο  Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε αργά το βράδυ της Κυριακής με τον Γ.Γ.του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον επικεφαλής του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ, Σταύρο Θεοδωράκη  και τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. 
Με τον Π. Καμμένο υπήρξε συμφωνία να συναντηθούν τη Δευτέρα όταν και επιβεβαιώθηκε η στήριξη και η συμμετοχή των ΑΝΕΛ στο νέο κυβερνητικό σχήμα.  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε στον Στ. Θεοδωράκη και στον Δ. Κουτσούμπα την πρόθεσή του να τους συναντήσει αμέσως μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που αναμένεται  να λάβει αύριο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.


Από left, (φωτογραφία: Εύη Φυλακτού)




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.