Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Άδωνις: Μικρασιατική καταστροφή αν βγούμε από το ευρώ (video) Ή ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ.....




Προσφιλής η παραποίηση πραγματικών γεγονότων αλλά και η παραποίηση των λεγόμενων του συνομιλητή του για τον Μπουμπούκο.
Δυστυχώς όμως το επίπεδο των τηλεθεατών δεν είναι ικανό να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα αφού τα ίδια τα ΜΜΕ τα διαστρεβλώνουν η τα αποσιωπούν.



Είναι αδύνατο για έναν συνομιλητή του κάθε μπουμπούκου να απαντήσει θέτοντας καταρχήν όλη την συζήτηση στην πραγματικότητα και έτσι αναγκάζετε να παίξει μπάλα σε ένα ναρκοθετημένο γήπεδο.Εφόσον οι δημοσιογράφοι-διαιτητές επιτρέπουν την ναρκοθέτηση του γηπέδου και δεν διακόπτουν τον Άδωνι κάθε φορά που παραποιεί την πραγματικότητα ο συνομιλητής πρέπει πρώτα να καταγγέλλει τους δημοσιογράφους.

 
Από www.topontiki.gr

Σε νέες τρομολαγνικές δηλώσεις προχώρησε ο βουλευτές της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως αν η χώρα βγει από το ευρώ η πείνα και η φτώχεια που θα είναι όμοια με αυτή που ζήσαμε μετά τη Μικρασιατική καταστροφή.


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ανέφερε: «Εάν η Ελλάδα βρεθεί, λοιπόν, στο Grexit, αν η Ελλάδα βρεθεί στην ανάγκη, στην πίεση να βγει από το ευρώ, με τον τρόπο που περιγράφει η Goldman Sachs με το να κλείσει η Ευρωπαΐκη Κεντρική Τράπεζα τη στρόφιγγα, όπως έκανε στην Κύπρο, τότε υπάρχουν δύο επιλογές:

 Ή υπογράφεις μνημόνιο, όπως έκανε η Κύπρος και ξανανοίγουν οι τράπεζες ή τυπώνεις δικό σου χρήμα και χαιρετάς» ανέφερε ο Α. Γεωργιάδης, προσθέτοντας:

«Αν αυτό το κάνει η Ελλάδα, μία χώρα που είναι αποκλεισμένη από τις αγορές, μία χώρα η οποία έχει ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, μία χώρα η οποία δεν έχει πραγματική εξαγωγή και παραγωγή, αλλά η οικονομία της στηρίζεται στην καλή της σχέση με το εξωτερικό, στον τουρισμό και στις εισαγωγές, 

 η πείνα και η φτώχεια που θα δει αυτή η χώρα, δεν θα έχει προηγούμενο. 
 Θα την έχουμε ζήσει μόνο μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή».

 επιπλέον  θα γεμίσουμε ψείρες , θα μπουν οι καλικάτζαροι και θα λερώσουν στο τζάκι μας , και ο Αντ1  θα κόψει το Μπρούσκο !!!








ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.