Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ -Bαγγέλη, ζήτησέ του να παραιτηθεί!-Bαγγέλη, πρέπει να τελειώνουμε. Να του ζητήσεις να παραιτηθεί...


Ο μεγαλοεπιχειρηματίας που μιλούσε στο κινητό του Βενιζέλου ήταν σαφής. Επρεπε να παραιτηθεί ο Σαμαράς για να ανοίξει ο δρόμος για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Η κλήση έγινε αμέσως μετά την ψηφοφορία που εμφάνισε 160 ψήφους υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Για τον μεγαλοεπιχειρηματία είναι σχεδόν μονόδρομος η δημιουργία μιας κυβέρνησης τύπου Παπαδήμου και αυτό προυποθέτει την παραίτηση του Ελληνα πρωθυπουργού.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα πιέσουν και οι δανειστές όταν διαπιστώσουν ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να εξασφαλίσει τους 180 για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.


Ο Σαμαράς δεν θα αργήσει να συνειδητοποιήσει ότι έπεσε στην παγίδα του Βενιζέλου.
Στην τρίτη ψηφοφορία και με τον πρωθυπουργό να έχει υποβάλλει την παραίτησή του θα αναζητηθεί το πρόσωπο που θα μπορούσε να εξασφαλίσει τους 180.

Hδη η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει λόγο για "κίνηση υπέρβασης" από την πλευρά του πρωθυπουργού.
-Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έχουν τη δυνατότητα πολιτικών πρωτοβουλιών που μπορούν να πάρουν..., δήλωσε.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.