Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και άλλες αηδίες πολιτικές…

Την πορεία ανασυγκρότησης του Πασόκ ξεκίνησε ο πρόεδρος του, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος σχεδιάζει να το εξαπλώσει παντού σαν τον καρκίνο.

 
 Σε όλη τη χώρα και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες μέχρι να τις αποτελειώσει. Αυτά ξεστόμισε στις εργασίες της Ολομέλειας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης αλλά κανένας δεν του έριξε ντομάτες. Μάλλον επειδή η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι το καλλιτεχνικό όνομα του..……. Ευάγγελου Βενιζέλου.


 Πάντως  ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι το Πασόκ μετέχει στη Δημοκρατική Παράταξη με τα όργανα του, το όνομα, τα σύμβολα, την οργανωτική του δομή και, βέβαια, με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Οπότε το Πασόκ ούτε αφομοιώνεται ούτε διαλύεται. 
Απλά κρύβεται πίσω από Ελιές, 58 κατασκευαστές κόμματος και δημοκρατικές προοδευτικές παρατάξεις μπας και τσιμπήσει καμιά ψήφο από κανέναν  ξεμωραμένο που έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα και συνεχίζει να πιστεύει ότι το Πασόκ είναι σοσιαλιστικό κόμμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σοσιαλιστής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζει ότι η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη υπάρχει για να σπάσει τον διπολισμό ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη συγκυβέρνηση Πασόκ-Ν.Δ. Βέβαια αν ήθελε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να σπάσει τον συγκεκριμένο διπολισμό θα μπορούσε απλώς να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση.

Τέλος ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στη συμβολή του Πασόκ στη σωτηρία της χώρας όχι όμως με αερολογίες και γενικόλογα αλλά με ποσοστά. Συγκεκριμένα τόνισε ότι η συμβολή του Πασόκ στην  προσπάθεια σωτηρίας της χώρας ξεπερνάει το 80%, προσθέτοντας  ότι έχει και συμμετοχή στο υπόλοιπο 20% της σωτηρίας της χώρας. 
Και όσο συνεχίζει να σώζεται η χώρα, η συμμετοχή του Πασόκ θα αυξάνεται με προοπτική να αγγίξει το 100%.

Αυτές τις αηδίες και άλλες πολλές ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους δημοκρατικούς, προοδευτικούς, παραταξιακούς Πασοκτζήδες στο συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.