Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Ορέ Μπαγάσηδες….Πάλι στο μέλι..με καταδικασμένους μιζαδόρους;;;
Τετ-α-τετ Μανιάτη με κορυφαίες πετρελαϊκές εταιρείες για τα θαλάσσια οικόπεδα…
Ενδιαφέρον από ονόματα όπως η ιταλική Eni και η γαλλική Total, αλλά και οι Shell, ExxonMobil και Statoil …. Η ενημέρωση των επενδυτών θα γίνει σε ειδική εκδήλωση για την ενημέρωση των εταιρειών στις 1-2 Ιουλίου


Τις υπό παραχώρηση περιοχές στον θαλάσσιο χώρο της Δυτικής Ελλάδας και Νότια της Κρήτης θα παρουσιάσει ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, στο Λονδίνο και αφορά τα οικόπεδα για την έρευνα υδρογονανθράκων.


Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από κορυφαίες πετρελαϊκές εταιρείες αλλά και μικρότερους ενεργειακούς παίκτες. Ανάμεσά τους ονόματα όπως η ιταλική Eni και η γαλλική Total, αλλά και οι Shell, ExxonMobil και Statoil.


Με ορισμένες από αυτές μάλιστα έχουν κανονιστεί από την ελληνική πλευρά και τετ α τετ συναντήσεις, ώστε να απαντήσουν σε επιμέρους εξειδικευμένα ερωτήματα ….Διαβάστε σχετικές καταδικαστικές αποφάσεις για μίζες εταιριών, που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά θαλάσσια οικόπεδα,με τις οποίες είχε και θα έχει τετ-α-τετ επαφές ο κ. Μανιάτης…  

Αλήθεια ο νόμος…τι προβλέπει..
Ή δεν ισχύει-εφαρμόζεται λόγω μεγέθους της μίζας..;;
πηγή 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.